BIK - BEBIN HOROSKOP

Bik je prvi Zemljani znak. Praktičan, lojalan; voli umetnost i luksuz; ima jasne stavove i tvrdoglavo se njih drži. Vladar ovog znaka je planeta Venera. Omiljena boja je plava i roze. U životu ih pokreće gradnja.
Već po dolasku iz bolnice, vrlo brzo ćete shvatiti šta vaša beba ne voli, a to je - promena. Kad god budete izašli iz rutine, možda i nenamerno, vaša beba će na promenu reagovati toliko burno da se može od vike zaceniti! No, ono što vas kod vaše bebe može fascinirati, između ostalog, naravno, je koliko beba Bik voli da se mazi, grli i ljubi.!

Beba Bik je jaka i zdrava beba. Obično daleko više samopouzdanja od ostalih beba; generalno je stabilnija i retko kad podleže depresiji.  Kao da od malena imaju već urođenu zrelost, i nikada se neće desiti da svoje roditelje brukaju prostotom i arogancijom- Ako izazivate ovoj bebi narav, zadirkujući je ili vršeći pritisak- budite spremni da napad, iznenadni juriš ka vama!
Ono na šta kod bebe Bika treba da obratite pažnju, je, senzualnost! Muzika je pravi izbor ako je potrebno da malog Bika umirite! Samo izbegavajte agresivnu muziku, jer možete je još više učiniti napetom i nervoznom. Malom Biku su potrebni mir i harmonija.
Beba Bik je jasna i jednostavna, te će roditelji vrlo brzo shvatiti koja osećanja beba pokušava da kaže plakanjem.
Mali Bik je veoma strpljiv i držaće se jedne igračke i igre, jako dugo, za razliku od malog Ovna. Za bebe Bikove, dobre igračke su razne slagalice; s tim da ako nije sve do kraja složio, nemojte ga forsirati, vratiće se on kasnije da igru privede kraju.
Najveća strast bebe Bika je, naravno, hrana. Tu se, kao roditelj, potrudite da date najbolje od sebe. Ako počne da vam se mota po kuhinji, samo mu dajte neku šerpu i kašiku,i eto vama mira, pa da mu lepo možete pripremiti neki kvalitetni i ukusni obrok; nakon koga će vam on sigurno velikim osmehom uzvratiti, kao najvećim poklonom!
Takođe, beba Bik voli da mu se sve objašnjava šta radite; tu budite sigurni, ako se radi o kuhinji, crtanju ili muzici, pratiće vas bez daha i sa velikom pažnjom. Vrlo brzo ćete biti iznenađeni šta je vaše dete sve naučilo!

 M.W.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala