DNEVNI HOROSKOP

Danas se Mesec nalazi u Blizancima - mašta koja bi da upravlja mislima. Međutim, kako taj naš današnji Mesec ima puno aspekata, biće događaja koji će uticati poprilično burno na tok naših misli. S' jedne strane imamo veliki trigon sa Suncem&Merkurem i Uranom, što je dobro za kretanje na put, ili kupovinu novog auta; ili kupovinu nove knjige iz astrologije . Kako imamo aflikacije po Mesec, nešto znači u našoj ''vitrini'' ne štima!


Možda nam u našem lepom autu curi ulje, ili ćemo preko najvažnije knjige prosipati kafu; možda baš neka važna dokumenta negde zaturimo, a zove nas Hitno bilo rođak, ili komšija, možda brat - da mu baš to nešto što mi izgubismo-treba. To mogu biti i neke dozvole; možda saobraćajna...Možda je nekom od naših prijatelja ispala saobraćajna dozvola kod nas, no mi je možemo pronaći u nekom krajnje neshvatljivom kutku. Bićemo ljuti, neko nas u nezgodnom trenutku zove, no i mi sami zovemo nekog tako isto. Neko je pomešao datume, ili namerno radi zabune stavio lažne podatke; ili potpis..Dobro za put sa avionom, ili kupovinu karte, ali pazite -povratne, jer imamo re Merkur, pa da nas ne bi vratili sa aerodroma, il smo mi nešto važno zaboravili, pa moramo da se vratimo. Možda nam stigne i neki zaostali paket, naručen preko interneta. Saznaćemo istinu šta se je u stvari dogodilo. Danas, menjaćemo mišljenje munjevitom brzinom. Sređivaćemo pretrpan ormar, ali još gore ćemo ga zatrpati. No, možemo naći nešto na šta smo odavno zaboravili.
Neko stariji će nam se udvarati, ili mnogo mlađi. Ćaskaćemo o tome u negativnom kontekstu. Koliko su ljudi izgubili svaki kompas'.
Ojačana energija svima u prosveti. Bunt i revolt, no bez rezultata. Samo kritike. I kritike školarcima. Opšta zabuna, kao povratna reakcija na neke minule događaje.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala