Feng shui - Odredite svoje srećne uglove!

Srećni uglovi u domu su obično oni koji se nalaze dijagonalno u odnosu na glavna vrata. Tako imate srećan ugao za dom i srećne uglove u svim prostorijama.
Ako baš taj ugao nedostaje, vaša sreća je presečena i trebalo bi da bez odlaganja ugradite ogledalo kako biste vizuelno povratili taj deo. Ukoliko je taj ugao izbočen. kažu da je sreća udvostručena, pod uslovom da ste uspeli da pravilno aktivirate č'i.

Nalaženje vaših srećnih uglova

Prema tome, uvek odredite srećne uglove svog doma i potom isplanirajte da aktivirate č'i tako da svi osete njegove blagodeti.
U spavaćoj sobi bi trebalo da budete pažljiviji i vodite računa o uobičajenim tabuima vezanim za nju. Ako to izuzmemo, aktiviranjem srećnih uglova je baš zabavno. Prvo se pobrinite da se s druge strane vaših srećnih uglova ne nailazi toalet ili ostava.Ukoliko se toalet nalazi u blizini zida, s druge strane srećnog ugla, postavite tamo metalni predmet, a ta energija će pomoći u sprečavanju prodiranja negativne energije.

Aktiviranje srećnih uglova

Srećne uglove aktivirajte pojačavajući njihov č'i:
  • Ako se ugao nalazi na jugu vaše dnevne sobe postavite u njega biljku da biste simulirali energiju drveta, koja hrani vatreni č'i
  • Ako je ugao na jugozapadu ili severoistoku, postavite blistava svetla da biste simulirali vatru koja hrani zemljanu energiju prisutnu u tom uglu.
  • U zapadni i severozapadni ugao, postavite u njega grumen kristala ili mermernu statuu, da biste stvorili zemljani č'i koji će doprinositi zlatnoj ili metalnoj energiji ugla.
  • Ukoliko je srećna tačka dnevne sobe usmerena prema severu, ostavite tamo snažnu metalnu energiju koja će pojačati vodu-element severa.
  • U istočni ili severoistočni ugao, postavite vodeni aražman u vidu akvarijuma ili male stone fontane, jer vodeni element pojačava drvo.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala