Feng shui - Postavka kase u prodavnici

U radnji je najvažniji sektor onaj u kome se nalazi kasa. Pre svega znajte da kasu ne treba da postavljate na sledeće načine:

  • Nikada ne postavljajte kasu ispod krovne grede ili direktno naspram izbočenog ugla ili oštre ivice koju prave dva zida. O kasi treba voditi jednako mnogo računa kao i o ulaznim vratima.
  • Nikad ne postavljajte kasu direktno ispred ulaznih vrata, jer ona ne treba da bude prvo što će mušterija videti nakon što uđe u radnju.
  • Nikad ne postavljajte kasu naspram toaleta, stepeništa ili oštrih ivica bilo kakvog nameštaja ili strukture.
Da biste energizovali feng shui kase , učinite sledeće:
  • Postavite zidno ogledalo pored nje kako biste udvostručili dnevni promet radnje.
  • Obesite par šupljih bambusovih štapova vezanih crvenom trakom iznad kase. To stvara povoljnu energiju metodom kanalisanja. Ako se iznad kase nalazi greda, ta dva bambusova štapa skrenuće lošu energiju od kase. Neki stručnjaci koriste flaute od bambusa i zvončiće. I to su veoma povoljna sredstva koja daju odlične rezultate Ali, nemojte preterivati sa prevelikim brojem stvari. Odaberite jedan metod i držite se njega. Zapamtite da u feng šuiju nikada ne treba da budete pohlepni i preterujete u sprovođenju datog saveta.
Za rast u poslovanju, energija Elementa Drvo je jako poželjna. To je baš kao na slici, zdrave biljke-te kako one rastu, tako raste i vaše poslovanje. Zato ih negujte, baš kao što negujete i brinete o svom poslu.

Izvor : Vodič za prosperitet, Lilijan Tu


No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala