Feng shui za uspešan biznis

JING I JANG U KANCELARIJI
Kancelarije doprinose dobrobiti povećanjem jang energije, pa povedite računa da se unutrašnji dekorateri ne zanesu previše uvodeći veću količinu jin energije, jer će se to loše odraziti na posao. To se dešava kada je prevelika tišina, kada su kabineti napravljeni od sivog čelika, sa zidovima tamnih boja i puni tamnih uglova.
Takve kancelarije su tako mirne i tako jin, da simbolišu smrt.

Jang kancelarije su svetle i prozračne; energija nikada nije ustajala. Takve kancelarije takođe su čiste i oživljenje zdravim jang biljkama.
Takođe se tu čuje i muzika, jang energija se još više snaži i feng šui je poboljšan.Sobe za sastanke imaju koristi od velikih prozora koje dovode svetlo u prostor. Biljke im daju još veži osećaj živosti i aktivnosti. To su jang simboli koji poboljšavaju feng šui kancelarije.

Sledeće na šta treba da obratite pažnju je na koju stranu vam je radni sto okrenut.Ono što treba tu izbegavati je da vi sedite leđima okrenuti ka vratima ili prozoru. To bi vam oduzelo stabilnost. Ukoliko vam je ipak prozor iza leđa, poželjno je onda staviti venecijanere ili nešto slično što bi vas zaštitilo.
Evo jedan jako lep primer obogaćenja energije u vašoj kancelariji, a traži samo jedan mali ugao-jugoistok.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala