FENG SHUI - Zvončići kao lek

Verovatno jedan od najefikasnijih i najmoćnijih lekova u feng šuiju jeste upotreba zvončića. Štaviše, ako želite da pravilno primenjujete feng šui, trebali bi da ste upoznati sa upotrebom (i zloupotrebom) zvončića.
Uvek imajte na umu da su zvončići jedan od najboljih lekova za razblaživanje štetne negativne energije prouzrokovane neopipljivim i nevidljivim efektom loših zvezda koje uleću i izleću iz vašeg životnih prostora, donoseći sa sobom haos, zlu sreću i nezgode svugde gde se privremeno smire.

Za njih se kaže da su zvezde koje predstavljaju ono što se živopisno naziva zvezdama koje donose pet žutih duhova i č'i tri ubistva. Svake godine, ove štetne zvezde nalaze svoj dom u različitim uglovima vašeg doma i donose zlu sreću tamo gde se te godine smeste. Ako se desi da taj ugao budu vaša ulazna vrata, ceo dom će te godine trpeti zlu sreću, nezgode i loše zdravlje. A ako se smeste u vašoj spavaćoj sobi, znaćete kako izgleda prava kanonada nesreće.

Metalni zvončići su divni zaštitnici i odlični za energizovanje severozapada i zapadnog sektora. Drveni zvonćići su manje efikasni.

Zvonćići kao zaštita!
Zvonćići mogu da se kače, poput stražara, po mirnim uglovima i čuvaju vas u naletu neopipljivog, štetnog č'ija.
 To će obezbediti da, iako možda niste upoznatis naprednijim feng šui formulama, ipak imate zaštitu na pravom mestu. Međutim, u korišćenju zvonćića morate da imate u vidu sledeće napomene:
  • Nemojte nikada sedeti direktno ispod zvonćića.
  • Nemojte ih nikad kačiti direktno iznad vrata ili praga.
  • Okačite ih tamo gde ima nekakvog vazdušnog strujanja; najbolje pored prozora.
Zvonćići su takodje odlični za korigovanje :
  • Izbočenih uglova i nosećih tavanskih greda
  • Dvoja ili troja vrata u pravoj liniji,
  • Vrata koja se nalaze naspram toaleta, stepeništa, balkona ili neke druge nepovoljne pojave.
Izvor : Praktičan feng šui za vaš dom

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala