Feng shui - Energizovanje poslovne sreće pomoću novčića

Ne mogu ni da nabrojim ljude kojima sam preporučivala metod sa novčićima. Ko god je, uz skepticizam, sledio bar jedno od od tri osnovna pravila poslovnog feng šuija, imao je od toga koristi i postao je veran primeni feng šuija.

Kada kupujete ove kineske novčiće, a ima ih u skoro svim kineskim radnjama, obavezno obratite pažnju da novčić ima jednu jang i jednu jin stranu. Na jang strani se nalaze četiri kineska znaka, a na jin strani dva.
Novćići su veoma pljosnati i okrugli, a u centru imaju rupu u obliku kvadrata. Kombinacija okruglog i kvadratnog oblika označava povoljnu vezu neba i zemlje. Nije neophodno da ovi novčići imaju antikvarnu vrednost, mada su novčići iz perioda Čien Lung iz poslednje Čing dinastije, izuzetno vredni primerci jer se taj period smatra najpovoljnijim vremenom Manču vladavine.

Biće potrebno da ova tri novčića povežete crvenom trakom ili koncem, sa jang stranom nagore. To aktivira potencijalni prosperitet koji novčići mogu doneti.
Ne postoji nikakav poseban način za zavezivanje novčića. Samo obratite pažnju da jang strana sva tri novčića bude odozgo, i time ćete ih pretvoriti u predivno, moćno, feng šui sredstvo.Izvor: Lilijan Tu

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala