AKTUELNO - Godina Ovce

Prema Kineskom horoskopu, 2015 godina je godina Ovce ( Green Sheep). Počinje 19 februara 2015 i završava se 7-febr 2016.god.
U Kineskom zodijaku, Ovca je osmi znak, od 12. Osmica je prema Kinezima jako povoljan broj, pa smatraju da će i ova godina biti od onih povoljnijih, jer simbolizuje mir i prosperitet. Uopšteno govoreći, ljudi rodjeni u godini Ovce su mirotvorci, velikodušni,ljubazni, brižni, i lako ih dotiče tudja nesreća.Krotki su, i donekle stidljivi, nekako pesimisti po prirodi. Očekuju da im prijatelji uvek budu tu kada im treba oslonac ili emocionalna podrška. Prema tradiciji, u godini Ovce, najpoželjnije se je fokusirati na dom porodicu, i biti od pomoći roditeljima i starijim osobama.
Inače, broj 8, u Kini se smatra veoma srećnim brojem; pa ga kombinuju u svim mogućim životnim varijantama.-od brojeva mobilnog, važnih datuma, auto tablica- ama, šta god da počinju, započeće sa osmicom u prvom redu. - jer po njihovom izgovoru taj broj odzvanja bogatstvom. ( Verovatno vam je poznato po Feng shui-ju, broj ribica u akvarijumu,recimo, koje je više nego povoljno za sticanje materijalnog bogatstva)
Što se nas tiče, sa ovih prostora, prema Bibliji, broj osam ( kao i prem našem Zodijaku,8 polju prirodni vladar je znak Škorpija, smrt,regeneracija, i novo rodjenje,..) znači novi početak.
Po Numerologiji, osmica balansira izmedju materijalnog i nematerijalnog sveta. Mada, istini na dušu, kad bi malo bolje osmotrili osmice, primetili bi jedan fantastičan fokus na sticanje novca i gomilanje bogatstva. Pošto je duhovna strana osmice, ipak racio i inteligencija, opet se na novac gleda kao na sredstvo za postizanje cilja, a ne kao krajnji cilj. Što govori da nema pohlepe, cicijašluka isl. Celokupnu simboliku kada bi sumirali, ova godina bi itekako trebala da bude bolja od prethodnih, bar što se tiče novih poslovnih projekata, novog biznisa, više novca, manje brige oko stvari koje zavise od novca a više brige o ljudima.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala