STRELAC

Biti Strelac u horoskopu, znači biti veliki avanturista u životu! Više od svega cenite nova iskustva, pa se tako može desiti da puno puta u životu menjate sredinu,i mesto stanovanja. Uvek vam je potreban novi prostor, nova meta za istraživanje. Vaš Um funkcioniše slobodoljubivo, pa se shodno tome, tako i ponašate.
Vedri ste i puni optimizma. Može se dogoditi da po nekad preterate, ali ko još može zameriti Strelcu?!- kada znamo da je njegov vladar planeta sreće - Jupiter!

Vaš element je Vatra! Za razliku od ostalih vatrenih znakova, kojima kada je potpaljena, skloni su ljutnji i besu; kod vas i najveći požar donosi oduševljenje i budjenje strasti! - po tome, vrlo često se kaže za Strelce da imaju usijanu glavu,, ali to kažu oni koji vas ni ne poznaju! smile emoticon
Ono što je kod vas najznačajnije, je u stvari, osećaj za pravdu. Ni humanost ne izostaje.
Divno je slušati govor jednog Strelca, koji ma koliko da nam je nebo crno, učiniće da bar za trenutak Sunce zasija!
Nemojte nikad prestajati da tražite ono najbolje u ljudima! To je razlog zbog koga ste i omiljeni znak većini! Čak ni vaša direktnost, ma koliko nekad delovala i stvarala neprijatne situacije, na kraju uvek bude uvažena, jer je proistekla iz dubine vašeg srca.
Strelcu je po nekad biti najteže u sopstvenoj koži, jer se uvek želi mnogo više, ali da nema takvog entuzijazma, ne bi ni bilo mogućnosti da se upravo dobije ono ka čemu se teži!


No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala