JARAC - BEBIN HOROSKOP

Horoskopski znak Jarac je treći Zemljani znak. Planeta koja je vladar ovo znaka je Saturn, boja je zelena; metal olovo; voli uloge - učenik-učitelj. Ovaj znak je veoma oprezan, odgovoran, po malo melanholičan, voli osamu.
Bićete iznenađeni koliko vaša malena beba, i nije ''prava'' beba; koja se miškolji, zacenjuje, ili bezrazložno il zbunjeno plače. Kod ovih beba je sve smisleno, sa dobrim razlogom. Ona još kao mala, shvata, koliko je velika. Još kao mala, voli da je ozbiljno shvaćena, i može vas stvarno u čudu posmatrati ako pokušavate da se 'blesavite' sa njom.

Beba Jarac nema nastupe besa, niti je nestrpljiva, još manje će lupati pesnicama kada nešto želi. Ona neće poput male Vage pokušati šarmom da dođe do cilja, već će se i namučiti, ali će doći do onoga što želi. Tako da je za očekivati, da će se svojski truditi da što pre propuzi, kako ne bi morala od nikoga da čeka na pomoć da bi dobila ono što želi. Koristiće svaku priliku da ostvari svoje zamisli i planove. Ovo je beba koja voli dobru organizaciju, ali i rutinu. Neke stvari se moraju znati, i neće vam tolerisati haotičnost! Može se burno buniti ako joj sve ispreturate, te ostavite nešto van svih 'propisa' kako treba da stoji. Ne voli da joj se bilo šta dira. Neka ostane onako, kako je ona složila'.
Ovoj bebi, ako joj mislite najbolje, a trebalo bi, kao roditelj, najbolje što možete dati - je- osećaj za humor. Stalno i stalno smeh, i šala, pokušavajte još od malih nogu da je toplinom raznežite, razmazite, ako vam to uopšte pođe za rukom...ova deca život shvataju ozbiljno, pa tako mu i pristupaju!
Što se ishrane tiče, beba Jarac voli sve po malo da jede. To može značiti, da će i sve sa poda da proba! Prosto, voli da gricka, voli manje obroke, mada to ne mora da znači i kad je čokolada u pitanju- pa tu na vreme povedite računa!
Beba Jarac od igrica i igračaka, najviše voli one, koje ne stvaraju buku! Vaša beba traži mir i tišinu; te je možete slobodno pustiti da se sama igra. Kada se zaigra, bilo sa kockama,i sl. ozbiljno se može uvrediti ako je poremetite bukom. Nešto kasnije, sigurno će joj omiljeno biti listanje enciklopedija, i svega što traži posebnu ozbiljnost i pažnju. 

M.W.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala