LAV - BEBIN HOROSKOP

Lav je drugi Vatreni znak. Planeta koja je vladar ovog znaka je Sunce. Boja je narandžasta; metal je zlato.
Lavovi su hrabre ali dramatične osobe, pune topline za one koje vole, no, u njima uvek ''čuči'' potreba za dominacijom.
Dete Lav ima urođeno dostojanstvo! Ovo je jedini znak Zodijaka koji može da sedi u  visokoj stolici, prekriven paradajz čorbom od glave do pete, sa natopljenom pelenom, i da još uvek zadrži auru monarha!

Ako ste pomislili da ste još uvek ''gazda'' u kući, gadno ste se prevarili! Čim ste vi uneli bebu Lava u kuću, dobro je osmotrilo svoje novo carstvo! Ono radi kad ono želi, i šta tačno želi, a vaše je samo da ga ponizno uslužujete! :)Potčinjeni ste, i gledajte na to kao na privilegiju. Nemate vi bilo koju bebu, imate carevića! - koji ne staje, sve dok ne dobije ono što želi. Molim lepo, slušajte pažljivo naredbe! Dok to činite, obratite pažnju na svoju bebu kako blista dok se okrećete oko nje! Sva pažnja sveta samo njemu! Taman posla da neko ima prednost! Kafa, odmor?! Zaboravite, ako je vreme da se njemu posvetite...a to vreme je obično..uvek!
Beba Lav je probirljiva u jelu, zato dobro pazite da je mleko odgovarajuće temperature, jer se može naljutiti. O, to jako dobro zna! Doduše, beba Lav nije svađalica, vrlo prosto je, ako ne ugodite, velika je verovatnoća da će odbiti obrok! No, nemojte ga siliti. Pripremite sve kako voli, pa milostivo prinesite, ako je gladno-poješće sa slašću! - naravno, onda, kada bude spreman da vam oprosti. Možda će neko vreme cvrkutati stomačić...
Što se igrica i igračaka tiče, ovaj znak voli društvene igre. On ne voli da bude sam. Na kraju krajeva, kome će tu onda dominirati i praviti se važan?! Lav voli muziku, priče sa slavnim likovima, muzičke vozove, lopte isl. Dešava se da bebe Lavovi svoje prve reči ritmički izgovaraju, kao da pevuše!
Takođe, Lavovi vole kućne ljubimce, pa što pre uvidite da je pravo vreme, to je bolje za vašu bebu - neka nauči da ima obzira prema drugima, da malo brine i još o nekom. i ne oklevajte da napravite krunu svojoj bebi, čim počne da se ogleda u ogledalo - radosti tu neće biti kraja! :)
 M.W.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala