Natalna karta - Margaret Thatcher

Margaret, ili ''Čelična lejdi'' - Regulus na MC-u! Tražila sam za fixne zvezde neki ''izazovni'' primer, te setih se ove Vage.
Regulus je trostruka zvezda, izrazito bele i ultramarin boje, smeštena na Lavovom telu. Dolazi od reči Regulus, što znači Mali Kralj, a često je zovu i ''Stopa koja gječi''.Ovo je bila jedna od 4 carske zvezde kod Persijanaca 3000.god.p.n.e., kada je kao Čuvar Severa obeležavala letnji solsticij.

Imamo i orbis Regulusa sa Mesecom, na jedan stepen je udaljenosti, pa možemo da kažemo da ima uticaj. Inače, to govori da je imala jako uticajne prijatelje, veliki uticaj na svoje neprijatelje, da joj je MC doneo počasti, ali i ogromno bogatstvo. - Kao što je poznato, bila je udata za Denisa Thatchera, milionera i biznismena.
Gospođa Tačer, Vaga po znaku je bila, sa Asc u Škorpiji, i Saturnom u konj.-što joj je i donelo nadimak - Čelična lejdi. Vage su inače poznate po svojoj taktičnosti, simbol su diplomatije; a to su i važne osobine za borbu u političkoj areni.
Venera, vladar njenog Sunca, Marsa i Merkura, nalazi se u Strelcu u prvom polju.I Mesec i Neptun su u Lavu, blizu Zenita. - svi ovi položaji ukazuju na potrebu za pažnjom u javnosti. Saturn u Škorpiji na Asc pokazuje želju za kontrolom kakvu jedino jedna žena može dostići u politici.- Imala je neumoljivu volju, čija čvrstina nije prezala pred preprekama.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala