Natalna karta - Barbara Strejsend

Njeno Sunce ( unutrašnja bit njene ličnosti) i njen planetarni potpis (koji se otkriva brojanjem planeta koje su u pojedinom kvalitetu i elementu) su u Biku; što pokazuje da je ona veoma senzualna osoba i da ima praktičan pristup životu; ali, oni je takođe čine posesivnom, sklonom raspravljanju i popustljivom prema sebi. Određena u svojim zahtevima, ona često pokazuje suviše veliko samopouzdanje praćeno izuzetnim mišljenjem o sebi samoj, čime odbija druge. Ovo je delimična posledica intenziteta Meseca u konj.sa Plutonom, u Lavu, a delimično Sunca u prvom polju.

Gde god da se nalazi Sunce, tamo želite da sijate, a Barbara sija tako što ima jaku ličnost. Ćesto tiha, rezervisana, ( uprkos Asc u Ovnu) a nekada jako tužna, njena prava ličnost izbija na površinu samo sa bliskim osobama.
Al Kombs u članku u Ladies Home Journal opisuje Barbru kao složenu i kontradiktornu osobu koja izaziva različite reakcije kod drugih ljudi. Neki se prema njoj odnose sa dubokim poštovanjem i obožavanjem, drugi sa neprijateljstvom i prezirom.
Njena sestra, Rosalind Kajnd, tvrdi da to što iritira druge ljude predstavlja sredstvo da ih zaustavi da joj se ne bi suviše približili.Ona izgara na poslu i čvrsto je rešena da dobije zlatnu medalju. Pravi opis Sunca i potpisa u Biku, sa Suncem koji vlada šestim poljem - rad, u kvadratu sa Plutonom i Mesecom, u kreativnom petom polju.
Ona strana koju vidi jasno je lažna predstava, kao posledica koncetnracije planeta ispod horizonta. Ovo opisuje ličnu i nagonsku osobu koja nije istinski ekstrovertna, kako izgleda u javnosti.
Čvorovi Meseca su u Devici i Ribama sa Sev.čvorom u 6p. i Južnim u 12p. Ovakav položaj pokazuje da je za nju mnogo lakše da pribegne porodičnom modelu Južnog čvora i da se povuče u samoću 12 polja; a da donosi odluke na osnovu svojih osećanja i prošlog delovanja ( 12p.), nego da napusti svoju ljušturu i da dozvoli da se njeni postupci i rad analiziraju. Izolacija može da bude loša po nju, očigledno, pošto njena karijera zahteva da izlazi pred publiku; neophodno je da je vide i čuju. Sa Severnim čvorom u šestom polju, ispunjenje dolazi kroz služenje drugima.
Kad god horoskop ima umetnuti par polja ( ovde 6 i 12p.) pažnja se koncentriše na tu oblast života.
Zbog umetnutog 6p.,Sunce ( vladar vrha), Merkur-vladar umetnutog znaka, Venera-vladar Vage; i Neptun, uključeni su u poslove tog polja. Sa Ribama umetnutim u 12p., uzimamo u obzir Urana (vladara vrha), Neptuna-vladara umetnutog znaka, Marsa-vladara Ovna i Veneru, kada posmatramo 12polje.
U Barbarinom slučaju, Sunce( vladar 6p.) i Merkur ( vladar umetnute Device) su oboje sa pozicijom u prvom polju samoizražavanja u Biku, znaku glasa. Pošto je reč o 6polju, vidi se da se lako projektuje kroz svoj rad, kroz svoj predivan glas.
Neptun vlada umetnutim znakom u 12p.-Ribe,pojačavajući mogućnost umetničkog izražavanja, što je aktivnost 12polja.
Ona krije svoje pravu ličnost iza uloge.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala