OVAN - BEBIN HOROSKOP


 Beba Ovan je prilično glasna - i sve što pravi haos i buku, će joj se svideti! Ovan je vatreni znak, imajte to uvek na umu, tako da, bilo koja igra u kojoj se mali Ovan ohrabruje i razvija strpljenje - je dobra ideja! Crvena će biti njegova omiljena boja i odmah će ga privlačiti, to je činjenica koja će vam koristiti pri odabiru garderobe ali i igračaka. Ni po koju cenu nemojte pred Ovna iznositi knjige napravljene od papira. Knjige sa isečcima su mnogo bolja ideja. Ima danas, zaista fantastičnih dečijih knjigica koje su kao slagalice, pa ako ih sve pobaca  i rastavi, opet ćete moći da ih složite za sledeću put.


Takođe, kod Ovna postoji i urođena fascinacija motorima i mašinama, tako da su igračke na daljinski, ili sa nekim mehanizmima biti pravi odabir.
Što se tiče bebe Ovna, sigurno je da će ka bilo kom cilju stići brže od ostale dece, ali, zapamtite, kada jednom počne da hoda - spremite dobre patike! Ovnovi nekako kao da imaju sklonost ka raznim nesrećama, pa zato, sa svojom bebom Ovnom, maximalan oprez, kako ne bi konstantno bila u modricama i čvorugama!
Bebi Ovan, da na nešto sačeka, da ima strpljenja je najteža lekcija koju treba da nauči. Ako nešto spazi, privuče mu pažnju, a da mu je na nekoj visini koju ne može da dohvati, urlaće tako glasno, da će isprepadati čak i komšiluk! Pošto već ima urođeno to nešto buntovno i borbeno u sebi, za očekivati je da će prva reč koju mali Ovan izgovori, bude - Ne!
Takođe, izbegavajte svojoj bebi Ovnu da bilo šta namećete, jer neće rezultirati dobrim. Naoružajte se sa strpljenjem, i nikada nemojte paničiti; već samo polako. Sve što treba jedna beba da nauči, naučiće. Ne brinite o tome. Dete Ovan se brzo razvija, tako da je pitanje trenutla kada će samo sve ono što ste danima vi pokušavali da ga naučite, odjednom samo da odradi!M.W.No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala