RAK - BEBIN HOROSKOP

Rak je prvi Vodeni znak; promenljiv, osetljiv, voli senzacije; Planeta koja vlada ovim znakom je Mesec; boja je ljubičasta; metal je srebro.
Emocije su bogate i snažne u vašeg malog Raka, te budite spremni na burne reakcije na sve što se oko njega dešava! Pripremite se na to da neće biti lako da prepoznate u plaču sve što vaša beba pokušava da vam saopšti, iz prostog razloga, jer će se jauci i krici smenjivati sa svakom emocijom.
Unutrašnji svet vaše bebe je toliko bogat emocijama da se i sama može zaplakati od uzbuđenja; ne mora da još uvek nešto ''fali'', niti da je gladna ili uplašena; možda je baš naprotiv, toliko srećna da je morala da se zaplače!

Od rođenja, pa tokom odrastanja, rođeni pod ovim znakom umnogome zavise od svoje okoline. Mišljenja, načina razmišljanja, delovanja, a naročito od porodice i porodičnog kruga. Oni nisu bebe koje će se boriti za ljubav, ni zahtevati, tražiti ili buniti se; oni će jednostavno mirno ležati nadajući se da će neko shvatiti da im je očajnički potrebno da budu maženi i voljeni. Odbacivanje, ili zapostavljanje ih može za ceo život upropastiti! Problem može nastati kad vaše dete počne da se bori za ljubav, jer će od svojih usta i darova odvajati da bi kupili' malo pažnje i ljubavi. Što može imati strašne posledice u budućnosti; jer može trpeti i gladno da bi ukazalo na svoje emotivne potrebe,tj.pokušati da izazove samilost.- što je suprotno od njihovog prirodnog apetita koji može biti čak i zabrinjavajuće veliki!
Beba Rak je od onih milih, toplih beba! Mali Rak ima uvek potrebu da bude nošen, mažen, stalno blizu srca majke jer na taj način mu se uliva sigurnost.
Od igara, pa raznobojne knjige, bajke će uvek biti najzanimljivije - apsolutna pažnja, zanimljiva mimika dok čitate malom Raku priču za laku noć- ali, neka priče koje pričate svojoj nežnoj i osetljivoj bebi budu uvek one sa srećnim krajem! Nemojte u njima buditi strahove, jer će se u toku noći buditi plakajući toliko nesrećno i uplašeno da će vam biti potrebno mnogo vremena da svojoj bebi ponovo ulijete' sigurnost. Od igračaka, naravno,sve mazne, meke; ostavite uvek i neku u krevetcu..
 M.W.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala