AKTUELNO - Retrogradni Merkur

Upišite ovaj datum u svoj rokovnik - 21.jan 2015! Jer tad kreće Merkur retrogradno! Ako u periodu njegovog retro.kretanja započnete sa novim planovima, budite sigurni, da će vas preusmeriti na neku drugu stranu; te ništa neće biti po planu. Kada Merkur bude krenuo direktno, tada možete da planirate važne poslovne i profesionalne dogadjaje.


Šta je Merkur rx?
Sve planete Solarnog sistema kreću se u istom smeru oko Sunca; svaka različitom brzinom, naravno.
Merkurova orbita traje 88 dana; pa prema tome, ima 4 oko Sunca za jednu Zemaljsku godinu.
Povremeno, Merkur, kao i nekoliko drugih planeta, izgleda kao da uspori i zastane a zatim se polako unazad kreće na nekoliko nedelja.- (Biće Retro.do 11.febr.2015)- i to zovemo retrogradno kretanje. Pa, kad prodje izvesno vreme, ponovo,prividno, zastane, promeni smer i krene direktno. Na kraju izgleda, kao da se je vratio u normalnu brzinu. ( Ovo se sve dešava je se Merkur kreće brže od Zemlje, a povremeno hvata korak sa Zemljom. Kada Merkur krene retrogradno, to je samo privid, ne kreće se on stvarno unazad. Sam fenomen ima veze sa relativnom brzinom Merkura i Zemlje tj. njihovom odnosu jedan prema drugom u određenom trenutku na njihovim putanjama.
Godišnje imamo 3 perioda Merkura rx, u trajanju od po 3 nedelje.
Tokom Rx Merkura, ne preporučuje se da radite sledeće, tj.budite maximalno obazrivi u komunikaciji, oglasima-šta tačno postavljate-koju poruku šaljete, donošenju važnih odluka, putovanjima, kupovini komunikacione tehnike, potpisivanju važnih ugovora, pokretanju važnih ponuda, pokretanju bilo kakvih edukativnih projekata, započinjanju novog posla..sačekajte, u koliko možete, il se bar potrudite,,pa u nove radne pobede kad krene direktno.
Merkur se kreće, i kretaće se kroz znak Vodolija.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala