ŠKORPIJA - BEBIN HOROSKOP

Horoskopski znak Škorpija je drugi vodeni znak. Planeta koja vlada ovim znakom je Pluton; boja je bordo, metal je čelik. Škorpija voli da vlada i da istražuje ''predmet'' svoje vladavine. Po prirodi ovaj znak je nepopustljiv, dominantan, osećanja su duboka i intenzivna, voli tajnovitost i tajne, generalno. Jer njen um ima potrebu da  tajne otkriva, i suzbija taboo-e.
Škorpija ima urođenu potrebu da pobeđuje. Ne pravi kompromise kada nastoji da vas ''porobi''. Može se samo pretvarati da se pokorava, ali ne dajte se zavarati. Doćiće momenat kada će vas pogledati duboko u oči, a vi ćete istog momenta shvatiti značenje tog vrlo jasnog stava u okicama.

Onog trenutka kad ste uneli svoju bebu Škorpiju u kuću, obezbedite prvo sebi mesto na kome ćete se moći odmoriti. Jer biće malo takvih trenutaka! Škorpije su jako zahtevne, te s obzirom da su i beskompromisne, praviće scene ukoliko odmah ne reagujete na njenu zapovest - odmah hrana! Odmah presvlačenje! Vi više nemate prava na sebe i svoju tišinu, naviknite se na to; sem ako ne želite u kući pravo ratno polje...a ko će pobediti?...nepotrebno je po drugi put ponoviti..Bićete jako umorni od ''borbe'' pa ćete na kraju popustiti...
Što je greška, naravno.
Bebe Škorpije nisu probirljive u jelu; s tim da će uvek jesti ono što one odaberu. Ukoliko pokušavate da uporno svojoj bebi ''podmetnete'' nešto drugo od onoga što je ona izabrala, očekujte crveno lice, stisnute usnice, a moguće i pesnice! Ova beba zna šta je najbolje za nju, te će vam ukazivati na to - za to ne brinite! Njenu omiljenu hranu će jesti u neograničenoj količini, dok sve ostalo što ne zadovoljava njeno čulo ukusa, može završiti po njoj, podu....vama..prozorima...nameštaju..
Inače, vaša beba Škorpija voli da pravi nered.Potrudite se da na vreme kanališete obilje energije sa kojim raspolaže vaša mala Škorpija. Da ne bi kasnije postalo agresivno! To ume biti problem sa većinom Škorpija, ipak je Pluton vladar ovog znaka. Planeta Moći! - po tome, male Škorpije uvek će biti raspoloženje za igranje ''rata'', vojske, isl.i za devojčice to uglavnom važi - da se mogu malo više igrati sa dečacima, nego sa devojčicama,, da će je više privlačiti ''uniforma'', ili neka druga igra koja zahteva borbu i takmičenje!
Ono na šta bih ja roditeljima ukazala da posebno obrate pažnju su - razni oštri predmeti, vreli tiganji; udaljite svoje dete od šporeta ili nekog drugog grejnog tela..Tu poseban oprez!

Astrolog Mela Wonka

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala