STRELAC - BEBIN HOROSKOP

Horoskopski znak Strelac je treći vatreni znak. Planeta koja vlada ovim znakom je Jupiter; boja je svetlo plava; metal je lim. Voli slobodu i nezavisnost; širokouman je znak; često mu nedostaje disciplina i zna biti baš nemaran.
Vaša beba Strelac u startu može biti potpuno zavisna od vas, pa to vreme iskoristite najbolje što umete, jer čim malo poraste, biće najnezavisnija osoba u porodici; te i težiće da se što pre odseli od vas i započne samostalni život!

Beba Strelac je onih malih bića koje svima nudi širok osmeh dobrodošlice u njegovo društvo! Pokloniće vam u startu svoju ljubav, te ako odmah ne budete uzvratili, biće mnogo razočarana i ogorčena. Vaša beba je vesela beba, znatiželjna, voli blesavljenje i sve što je zabavno. Strelci vole društvo i duhovite ljude. Uvek moraju biti okružene ljudima, jer u suprotnom, ako ostanu same, gorko će plakati. Ljudski glasovi joj ulivaju sigurnost. Ako se desi da joj vaša pažnja izostane, ako je više sama i usamljena, povlačiće se, vezivati za neki predmet, postajaće sve tiša i nesrećnija. Tako da, potrudite se da vašem malom biću pružite maksimum zabave i radosti! Vrlo često je dovoljan samo vaš radostan osmeh da oteraju bujicu suza sa lica ovog mališana.

Vaša beba Strelac, voli da jede, ali i da se igra tokom jela. Odbijaće hranu ako se ona svede na rutinu - ili na nešto što se mora- jer ne mora se ništa! Ona će rado jesti sve ako joj to servirate na zabavan način; pa još tokom ručka ako je tu okupljena porodica, pa se lepo ćaska, onda nikakvih problema sa vašom bebom neće biti. Jer, shvatiće, da je i vreme obeda posebna socijalna veština, te ne mora nužno biti dosadna!
Mali Strelac ima urođenu logiku, pa od igara i igračaka svakako biće oduševljena sa uklapanjem nekih oblika u sliku, raznim slagalicama; ali pripremite se na to da kada bude rešila neku zagonetku u slagalici da će je sa velikim, bučnim, oduševljenjem podeliti sa svakim posebno od ukućana! Ono se prosto oduševljava rešavanjem zagonetki, pa pustite svog mališana da svoja iskustva podeli sa vama.
Ako imate tanke živce, razmislite više puta o kupovini muzičkih instrumenata  vašem malom Strelcu.- neće sedeti mirno i svirajući, jer u svemu mora biti male avanture, pa tako se delovi igračaka mogu naći svuda po kući..Na vreme se naoružajte strpljenjem i uvek se smejte sa svojim malim Strelcem, jer ipak je planeta Jupiter, planeta sreće - učinite vašem mališanu najradosnije doba detinjstvo, i budite sigurni da će odrasti u dobro i srećno biće!
M.W.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala