VODOLIJA - BEBIN HOROSKOP

Horoskopski znak Vodolija je treći Vazdušni znak. Planeta koja je vladar ovog znaka je Uran. Po simbolici Urana, bebe u znaku Vodolije mogu biti veoma neobične, odvojene, nezavisne; vrlo često sa naučnim izrazom lica.
Svako od nas, ko je roditelj, misli o svojoj bebi da je posebna i jedinstvena. Što i jeste tačno, jer i ne postoje dve iste Natalne karte, ali ove bebe, bez obzira na mišljenje svojih roditelja, jesu posebne i uvek će težiti u životu da imaju sasvim drugačiji stav od ostalih.

Bebe Vodolije vole stvari da okreću naopačke, posmatrajući ih svaki put iz drugačijeg ugla. Bilo šta od igračaka da joj kupite, prvo će pogledati šta se na dnu nalazi, potom će okretati igračku, da bi na kraju, ako je moguće-rastavila je u potpunosti! Zato vodite računa šta igračke vašeg deteta sadrže u sebi! Vrlo je moguće da će sve isprobavati!- da se ne desi da detetu delove vadite iz usta!
Male Vodolije su vrlo nepredvidljive. U jednom trenutku mogu izgledati sasvim mirne i spokojne, dok u drugom mogu u sekundi briznuti u plač! - te na kraju i same će biti zbunjene sveopštom situacijom.
Ono što je jako važno za male Vodolije, je, da je nikada ne lažete! Gradite poverenje na iskrenosti, da se ne dogodi da mala Vodolija mora sama da dolazi do istine, a vi se našli u ''neobranom grožđu'', sasvim zbunjeni. Neće vam zameriti, ali će vam zapamtiti, pa će vas svaki sledeći put gledati sa nevericom.
Što se ishrane tiče, vašoj maloj Vodoliji, dozvolite individualnost! Ni po koju cenu joj nemojte pretrpavati tanjir, ješće sama koliko joj je dovoljno. Sa ovim bebama ne bi trebalo biti problema što se tiče hrane. Uglavnom jedu sve, jer vole da eksperimentišu, isprobavaju, te na kraju sve razvrstaju - šta je zanimljivije i ukusnije i to najradije jedu. Nema potrebe za nikakvim forsiranjem.
Od igara i igrica, malu Vodoliju će pre privući svemirski brod nego neka uobičajena lutka. Ova deca vole neobične stvari, pa tako se potrudite da igračke vaše bebe budu unikatne u odnosu na igračke ostale dece. Možete se zabavljati i zajedno praveći igračke. Koristite foliju, ili bilo koji drugi materijal koji privlači pažnju svetlucnjem, i nečim nedokučivim.
Vašoj maloj Vodoliji budite najbolji prijatelj, i videćete koliko snažno prijateljstvo i ljubav mogu biti između deteta i roditelja, zauvek!

M.W.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala