BIK - MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2015

Mesec Februar za Bikove, je pravi mesec za početak realizacije poslovnih planova. Ovo je mesec kada će srećne okolnosti vam doneti nove mogućnosti za proširenje posla, ili neki dodatni novi posao. Samo postupajte mudro, i izvršavajte svoje obaveze, i stvari će se rapidno promeniti na bolje. Moguće je da će vas neko razočarati na poslu.


Ukoliko tražite novi posao, precrtajte do sad sve što ste tražili, čisto da bi bili aktivni. Sad tražite ono što bi stvarno voleli da radite, uspeh je više nego moguć. Samo napred prateći svoje srce!
Na ljubavnom planu, vaše reakcije i postupci će definisati šta se tačno dešava u ljubavnom životu. Može se dogoditi da se partner, skoro neprimetno, udaljava od vas. Dobro razmislite zbog čega bi to moglo da bude, pre nego što bilo šta uradite. Jer možete doći do neočekivanih odgovora od kojih neki mogu da budu - i da previše forsirate svoje želje, a premalo slušate partnera šta bi on stvarno želeo.
Slobodnim Bikovima se smešni nova ljubav pri kraju meseca. Vredelo bi potruditi se. Pokušajte samo da ne budete pre - napadni. Dobro osmislite strategiju.
Što se zdravlja tiče, umor od prethodnog meseca vas može stići, te oslabiti vaš imunitet. Čuvajte se virusa i prehlada. Emotivno ste ranjiviji nego inače, ali to će se pretvoriti u vašu novu snagu već do kraja meseca.

Astrolog Mela Wonka

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala