DEVICA - MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2015.

Device su tokom prošlog meseca shvatile, da je ključ za uspeh u kompromisu! Ni malo vam neće biti lako da menjate koncept svog razmišljanja, ali da bi ostvarili neke svoje ideje, moraćete da uvažite i ideje drugih. Februar je idealan mesec za smirenje strasti i rad na sebi. Već kraj meseca doneće vam buru, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

Strahove koje ste imali, da neće nešto uspeti kako ste zamislili, sad izgleda, da je bolje po vas ispalo. Nešto što je okrenulo situaciju, a vas uplašilo, sad izgleda da će vam doneti korist i dodatne poene. Vreme je da uložite svoj maksimum, i dobro procenite sve mogućnosti. Nemojte forsirati ništa unapred; jer velika je verovatnoća da ćete i sami menjati mišljenja i predomišljati se.
Na ljubavnom planu, Device će uživati u neobaveznom druženju i ćaskanju. Prijaće vam sve što vam ne ometa slobodu. Ukoliko ste zauzeti, lepo objasnite partneru za razloge svog promenljivog ponašanja.
Potreban vam je izazov, ali ništa iole riskantno.
Ukoliko ste skoro imali neki flert, ne nadajte se previše. Nešto kritičarsko u vama je odbilo simpatiju. Ukoliko želite da povratite kontakt, učinite neki neubičajeni potez, kako bi ponovo privukli pažnju.
Zdravlje : Tokom meseca Februara, Devicama će se apetit smanjiti, pa je vreme za promenu režima ishrane; a ukoliko želite da skinete kilograme, ovo je pravo vreme za vas. Energija vam se povećava, započnite sa nekim sportom.

Astrolog Mela Wonka

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala