OVAN - MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2015

Mesec Februar od Ovnova će tražiti malo više pažnje, kada se radi o finansijama i poslovanju. Može se dogoditi da na samom početku meseca naletite na poteškoće, zato budite jako oprezni i sistematični. Savet za vas je da budete ozbiljni i smireni, i ukoliko na bilo koji problem naletite, da ga ozbiljno shvatite. Imaćete podršku kolega, pa možete se osloniti na pomoć od njih. Potrudite se da ne pravite ratno polje, tamo gde mu nije mesto.


Ukoliko posao tražite, nemojte posustajati. Do kraja meseca bi trebali da dođete do nekog rezultata svih uloženih napora.
Sa ulaskom Venere u vaš horoskopski znak, a to je od 20.februara; možete očekivati početak bure na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni, biće to pravo vreme da se usmerite na novi ljubavni poduhvat. Šanse će vam biti mnogo veće, jer će i vaše strasti dostići maksimum, pa ćete i privlačiti suprotan pol, mnogo više nego ranije.
Zauzetim Ovnovima može u ovom periodu biti poljuljana stabilnost veze, zbog forsiranja neke ideje koja u startu nije bila prihvaćena. Razmislite o svojim postupcima pre nego što bude kasno. Budite maksimalno smireni i suzdržani ukoliko primetite nagle promene raspoloženja kod partnera.
Zdravlje ne bi trebalo ničim da bude poljuljano. Krenite sa nekim sportom, redovno jedite, i tokom ovog meseca neće biti problema po ovom pitanju.

Astrolog Mela Wonka

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala