RIBE - MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2015.

Ribama se je malo usporio životni tempo, no to deluje kao sasvim savršeno za vas! Umor, od prethodnih meseci vas sustiže, pa već osećate da vam je preko-potreban san. Najradije bi se povukli u svoju odaje, te tamo u miru sanjareli; ali situacija je takva, da već od polovine Februara očekujte kraj svakom zatišju!

Neke stvari koje ste odlagali, doći će na red da se okončaju. Malo vam nedostaje hrabrost, no, pomoć prijatelja će stići u zadnji čas.
Neko odavno misli na vas, pa u drugoj polovini Februara će vas i potražiti. Moguće je da ćete dobiti neku novu poslovnu ponudu; ali i ljubavna strana vas neće zaobići. Energija će vam se znatno povećati, pa će vam prijati bezazleno flertovanje!
Zauzete Ribe, na ljubavnom planu, deluje kao da trpe pritisak od partnera. Vreme je da saopštite, jasno, da ste umorni od forsiranja i da očekujete promenu ponašanja kod partnera.
Slobodne Ribe, će toko Februara stalno razmišljati, šta bi u budućnosti stvarno želeli, kakvog partnera. Moguće je da će vam neko saopštiti neke svoje ljubavne namere ka vama, te vas ostaviti bez daha.
Zdravlje :Dobro.

Astrolog Mela Wonka

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala