ŠKORPIJA - MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2015

Škorpije će se tokom meseca Februara još snažnije  boriti za ostvarenje svojih ciljeva. Može se dogoditi da ne ide baš sve po planu, ali jedne je sigurno - Vi ne odustajete! Očekivanja su vam velika, i ne želite ništa manje. Nerviraće vas svi koji vam govore suprotno od vaših ideja. Moguće je da će vam netolerancija dostići maximum do kraja februara. Tražićete perfekciju, ali, perfekciju ćete i pružiti.

Vi želite najbolje od svega, i nećete se libiti da to i tražite. Ukoliko imate svoj biznis, vreme je da uz nova ulaganja se dokažete u kvalitetu, o kome najviše pričate. Ne brinite za konkurenciju, samo blagovremeno reagujte, i uspeh vam je zagarantovan!
Na ljubavnom planu, Škorpije će privlačiti pažnju svim horoskopskim znacima. Moguće je da ćete se uneti u kritiku svega i svačega, umešati se i u ono u čemu niste baš najbolji, ali svojom umešanošću ćete privući neke nove simpatizere.
Vaš tihi magnetizam će osigurati vezu zauztetim Škorpijama. Partner može biti očaran vama.
Slobodne Škorpije će u toku ovog meseca birati najtvrđe ''terene''. Osetićete toliki priliv energije, da je moguće da vam jedna veza neće biti dovoljna.
Zdravlje: Moguće srčane aritmije usled premora pri kraju Februara. Pronađite vremena za odmor.

Astrolog Mela Wonka

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala