STRELAC - MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2015.

Strelci su u prethodnih nekoliko godina učinili velike promene u svom život, međutim, sad je došlo vreme da definišete nove ciljeve. Imate bolje ideje nego ranije, svesni ste svog dosadašnjeg napretka, te je ovo mesec koji će vam ići na ruku, da se okušate na realizaciji svih novotarija. Moguće je da nećete odmah naići na razumevanje, ali nema razloga, zbog javnom mnenja' da odustajte. Velike su šanse da ćete uspeti.Strelcima je potrebno sad, da više nego ikad, da prate i osluškuju svoju intuiciju. Biće vam odlični putokaz za sve što dalje želite činiti. Takođe, može vam porodica pomoći u finansjijskom smislu. Potrudite se da opravdate njihovo poverenje.
Partner je takođe saglasan sa vašim idejama. Svestan je da su lako ostvarljive, ali se boji malo vaše nestalnosti. Dešavaće se da ''skačete sa teme na temu''. Potrudite se da budete uravnoteženi.
Na ljubavnom planu, zauzeti će uživati više nego obično u porodičnom okruženju; dok slobodni Strelci će se zabavljati upoznavajući nove ljude. Moguća je ljubav medju prijateljima.
Zdravlje : Mogući su bolovi i drhtavica u nogama.

Astrolog Mela Wonka
Zakažite skajp konsultaciju! Ne prepuštajte stvari slučaju'. Upoznajte se sa novim snagama i šansama u 2015.godini!

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala