VAGA - MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2015.

Za Vage je pravo vreme da pokažu svoje kvalitete! Nemojte propustiti ni jednu šansu da zablistate! Vreme je da se fokusirate na stvari koje vas čine srećnim, i da prihvatite promene koje vam neminovno dolaze.
Sada uživate u dobroj sreći, ali nemojte zaboraviti da je utemeljite, jer svakim preterivanjem je možete dovesti do pada.

Pošto tokom ovog meseca Vagama ide sve na ruku, ukoliko ste nezaposleni, potražite pomoć od prijatelja. Može se dogoditi da vam baš pomogne neko od kog najmanje očekujete.
Ukoliko ste zaposleni, ne izgubite iz vida, da hvaljenjem samo možete sebi naškoditi, tako da je pametno ostati umeren. To neće umanjiti vašu sreću, već ćete naprotiv izgledati kao osoba vredna truda i pažnje.
Na ljubavnom planu, ukoliko ste zauzeti, ovaj mesec sa voljenom osobom može vam doneti i neku vrstu partnerstva. Moguć je neki zajednički projekat, što će sigurno doprineti sazrevanju vaše ljubavi.
Slobodne Vage imaće nove ljubavne ponude.Mada  može se dogoditi da u potaji, ćete čeznuti za nekom starom. Žao vam je nekih stvari koje su se dogodile, pa do kraja meseca ćete možda moći i nešto da promenite ili pomirite se sa nekim.
Zdravlje : Moguća prehlada.

Astrolog Mela Wonka

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala