Venera u znaku Bika


Venera u znaku Bika donosi radost, osećaj i ukus, kao i poseban dar za kulinarstvo - a sve to uz muziku i pevušenje, jer osobe sa ovako postavljenom Venerom u svom horoskopu, ne samo što vole pesmu i pevanje, nego to čine sa duhom i ukusom. Sve u vezi njih, mora imati čulnu notu. Onu koja budi emocije, narodski rečeno - onu koja je sa dušom. Pa tako, sve što se čini, mora upravo biti iz duše.
Ako bi posmatrali ovu Veneru kroz šljive, trešnje, jabuke što je u toj simbolici, dobili bi najukusnije džemove, kompote,voćne kolače isl.
Osobe sa ovako postavljenom Venerom u svom Natalu upravo i vole sve poslastice ''domaće'' napravljenje, umeju da vode domaćinstvo - da budu dobre domaćice, ali i dobri domaćini. Njima uvek ispadne sve bolje nego ostalima. Ako nam Venera u Vagi govori da je nešto estetski perfektno, onda je Venera u Biku - ono najukusnije.

Ako bi ovu Veneru posmatrali u horoskopu muškarca, onda budite sigurni da ono što će on najviše ceniti kod nežnijeg pola je osećaj za ukus. Dobra domaćica u kuhinji će biti njegov izbor, ali, to ne govori da je fizička lepota manje vredna, već samo da je potpunija. Pa tako ova simbolika recimo govori o oblinama. Takođe i o punim usnama. Govori da sa ženske strane genetike, postoji sklonost ka gojenju. Da se tokom života može voditi borba sa kilogramima, upravo iz razloga što se u svemu uživa pa tako i vrlo često preteruje.
Za nas, kojima nije Venera u ovom znaku postavljena u Natalnoj karti, tranzit će nam doneti malo veću želju za slatkišima, ali i ljubavlju. Želećemo više pažnje nego inače, a poklonima bi se radovali sa tolikim žarom, da bi sami sebe iznenadili.
Takođe je pravi period za sadnju i presađivanje cveća ili postavljanje nekog cvetnog aranžmana koji bi nam obogatio prostor. Ali pazite, nikako sušeno ili veštaćko cveće, nije pametno izazivati Saturna, već prirodno, cvetno i mirisno.
Mirisni štapići, takođe, bi doprineli prijatnijoj atmosferi, jer kao što rekoh, sve kod ove simbolike mora biti potpunije nego inače. Treba biti zadovoljstva u svemu što činimo. Sve što sa ''dušom'' uradimo imaće dvostruko veći efekat. Na kraju krajeva, nama samima doprineće boljem raspoloženju.
Tranzit Venere kroz znak Bika trajaće do 10.aprila 2015.god.

U ljubavi, Venera u znaku Bika donosi želju za stabilnošću i kompatibilnošću u željama i dodirima. Lako se zaljubi ali isto tako se može i brzo ''zasititi'' ukoliko se uspostavi da nešto tu nije potpuno. Nije u skladu sa svime što se očekuje.
Sa ovim aspektom,teži se posvećenosti. ali i stalnom dokazivanju ljubavi. S obzirom da je znak Bik, od onih tvrdoglavih, osobe sa ovako postavljenom Venerom krasi upornost ka ostvarivanju onoga što se želi. Vrlo često u po cenu svega. Tvrdoglavo, bez odustajanja.
Kao poklon, uvek se obraduju omiljenoj muzici na Cd-u, recimo, a same vole da poklanjaju cveće ili slatkiše. Imaju težnje ka visokom standardu, ali im nisu presudne pri odabiru partnera.


Foto : stil.kurir.rs

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala