MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2015. - BIK

Osobe u znaku Bika, tokom meseca aprila, naročito u prvoj nedelji, će se boriti sa sobom da sve započete poslove od prethodnog perioda, konačno privedu kraju. Deluje kao da ste jako iscrpljeni i umorni, ali i vrlo svesni da ukoliko sad odustanete ili odložite za kasnije, nećete sami sa sobom biti zadovoljni. Ovaj mesec za vas je radan, s'tim da ćete u drugoj polovini aprila već osetiti neko olakšanje i možda konačno biće i malo vremena  da se odmorite. Ali budite obazrivi, jer ukoliko se previše opustite možete izgubiti dobru reputaciju koju ste teškim radom stekli. Od 19.aprila, naročito obratite pažnju na svoje poslovno okruženje. Moguće je da će biti svađa, ili pak izliva ljubomore zbog vidljivih vaših pokušaja da poslovno napredujete. Sugestija :Budite mudri i staloženi. Rad i trud se uvek na kraju isplate. Finansijska situacija tokom aprila ne bi trebala da bude ikako problematična. Mogući su i vanredni dobici.
Ljubav

Planeta Venera do 10.aprila boravi u vašem znaku, pa je za očekivati da u tom periodu uživate u punoj pažnji vašeg partnera. Partner će se truditi oko vas ali i pokušavaće da vaše poslom zaokupirane misli, bar za trenutak preusmeri na resavanje nekih aktuelnih problema u vezi. Ulaskom Venere u Blizance, moguće je da ćete se tvrdoglavo držati svojih planova, te ignorisati pokušaje partnera da ozbiljno sa vama porazgovara. Moguće su i pogrešna zaključivanja, kao i nerazumevanje medju vama. Do 24.aprila Venera će imati ružičaste naočare, tj.imaće aspekt sa Neptunom, pa na svaki komantar se može dogoditi da reagujete pogrešno. Sugestija bi bila, da ovaj put malo se primirite i dozvolite partneru da vam iskaže svoje želje, te i kaže šta želi.
Ukoliko ste slobodni, druženje sa prijateljima će vam upotpuniti večeri. Medjutim, ukoliko želite da osvojite nečije srce, najbolje je da preterano ne pričate o tome sa njima. Neke stvari je ipak mudrije zadržati za sebe.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala