MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2015. - BLIZANCI

Do 6.aprila, osobe u znaku Blizanaca će živeti po svom uobičajenom redu i redosledu. Merkur, vaš vladar biće u lepom aspektu sa Saturnom, koji govori da nema neke značajne promene, medjutim, od 7.aprila moguća je turbulencija na finansijskom planu. Mogu se pojaviti iznenadni troškovi, pa već od danas proverite sve račune da li ste uredno izmirili. Vaše želje će se tokom meseca rapidno povećavati. Moguće je da vas trenutni posao neće u potpunosti zadovoljavati, pa ćete tražiti ili povišicu ili promenu mesta na poslu. Možda i neki dodatni posao. Do 11.aprila bićete svadljivi, pa ako mislite da napredujete, pokušajte da se primirite. Merkur od 15.aprila ući će u znak Bika što već može okrenuti vašu finansijsku i poslovnu situaciju u pozitivnijem pravcu, s tim, da se klonite melanholije i prekomernog trošenja finansija zarad poboljšanja osećaja više vrednosti. Sugestija: Postavite stvari na pravo mestu, u svetlu u kakvom jesu.
Ljubav :Planeta Ljubavi, Venera će 11.aprila ući u vaš znak pa je pravo vreme za druženje i potragu nekog ko će vam upotpuniti život. Do 11.aprila su moguće  razne nesuglasice, pa ukoliko se dogode, potrudite se da se ipak ispravite, te u još jednom pokušaju prikažete u mnogo boljem svetlu. U kumunikaciji moguće su za sad varnice, jer imaćete uporno potrebu da se nametnete svojim znanjem, stavom, veštinom; ali sve je nekako pogrešno koncepirano. Nije sad vreme da se dokazujete koliko ste pametni, već pokušajte svojim smislom za humor da očarate okolinu. Sigurno je da ćete na taj način pre pridobiti simpatije.
Zauzeti Blizanci stalno nešto prigovaraju partneru. Deluje kao da krijete nešto pa se sa tim teško nosite. Pokušajte da razgovarate sa partnerom ukoliko vas nešto muči, može se dogodi da budete zadivljeni sa onim što ćete čuti, te se još više zaljubiti u svog partnera.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala