MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2015. - OVAN

Ovnovi, tokom meseca aprila, će se istinski potruditi da svoje finansije pravilno usmere, sumiraju u svom poslovanju ''Za i protiv'' i izbore se za svoju poslovnu poziciju na otvorenom tržištu. Celog meseca, planeta Mars, koja je vladar znaka Ovan, će boraviti u Biku, pa tako daje šanse da zaista zablistate nekim novim poslovnim uspehom. Imaćete dovoljno elana, upornosti i želje da istrajete u borbi, ma kakva da je konkurencija. Već od 4.aprila ćete osetiti pravi vetar u leđa, pregršt novih ideja i inspiracije za bilo kakav virtuozni posao. Iskoristite ovaj period najbolje što umete i možete. Od 8 do 27.aprila dobro vodite racuna o svim vrstama pozajmica. Potrudite se da se tokom ovog meseca ne zadužujete, a ukoliko imate dugovanja, potrudite se da što pre vratite kako bi vam ceo mesec prošao sa što manje trzavica, a što više pozitivne energije za kreiranje novih poslovnih saradnja.
Ljubav:
Planeta Venera do 10.aprila će boraviti u znaku Bika, pa je vreme da se i na ovom polju prikažete u pravom svetlu. Vaše zavodnićke sposobnosti dostići će maksimum pa ukoliko ste slobodni, eto vam pravo vreme da se pozabavite svojim ljubavnim statusom. Većina pripadnika znaka Ovan će tokom celog meseca uživati u zavođenju i prepuštanju ljubavnim čarima. Sa ulaskom Venere u znak Blizanaca, može se dogoditi da poželite i da putovanjem obradujete voljenu osobu.
Ukoliko i tokom ovog meseca se ne odlučite da udjete u ozbiljniju vezu, Venera u Blizancima će ipak učiniti da se osećate dobro i u druženju sa prijateljima, a uvek je moguće i neko novo poznanstvo koje u budućnosti može rezultirati pravom ljubavnom romansom.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala