MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL.2015. - LAV

S'obzirom da će Jupiter iz Lava jedan dobar period praviti dobar aspekt sa vladarem vašeg znaka - Suncem, za očekivati je da ćete se svuda hvaliti svojim poslovnim uspehom, ili nekom zaradom na koju ste ponosni. Kako ovaj aspekt sam po sebi uvećava dobitke, tako je velika verovatnoća da ćete svoja ulaganja moći da umnožite. No, aspekt traje do polovine aprila, pa budite obazrivi. Sad vam je dozvoljeno opustanje uz rizik, ali nešto kasnije može se okrenuti situacija. Mudro bi bilo da tokom ovog srećnog poslovnog perioda još više zavrnete rukave i potrudite se da iskoristite što više i bolje ovaj srećan period.

Ljubav:

U ljubavi smanjite priču o poslu. Jasno je da ste vi ponosni na sebe, ali nemojte zbog toga učiniti da vam se partner oseti manje vrednim. Otvoreno pričajte o svemu, dobar je ovo period za rešavanje svih nesuglasica iz prošlog perioda, takodje je dobar period za mirenje i praštanje. Do polovine aprila u sebi nosićete neku fantastičnu animalnu privlačnost, pa je moguće da ćete imati više udvarača, a sa tim i flerta. Druga polovina aprila je znatno mirnija.
Slobodni Lavovi uživaju u flertovanju i osvajanju novih ''teritorija''. Osećate kako sve možete, pa vam je i samopouzdanje na maksimumu. Ovo je mesec u kom možete očekivati početak neke strastvene veze pa ukoliko ste ''Za'' - telefon, internet, prijatelji - sve opcije dolaze u obzir za upoznavanje.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala