MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL.2015. - RAK

Osobama u znaku Raka će mesec april biti buran poslovno. Nemate vremena za predah, a i deluje, kao da vas celokupna akcija čini srećnim. Puni ste samopouzdanja, pa je velika verovatnoća da ćete skovati plan za neki dalji svoj razvoj i napredak. Prva polovina aprila, će možda za nijansu biti mirnija u odnosu na drugu, ali ne plašite se, posla biće tokom celog meseca. Što se finansija tiče, može se desiti da ćete potrošiti više nego što ste planirali, pa ne bi bilo loše da već sad malo snizite troškove. Ali, ako vas kupovina bude činila srećnim, pa i ako odete u minus, opet ćete biti u prilici da zaradite i tako finansijski se oporavite. Nije tipično za Rakove da budu mnogo odsutni od kuće, ali ovo je dobar mesec za vas, pa dajte svoj maksimum kako bi poboljšali sve što je iole moguće u vašem životu.
Ljubav :

Može se dogoditi da vam partner nešto zameri pa se tiho povuče. Velika je verovatnoća da ćete sa pokušajima da izazovete svadju samo pogoršati stvari. Ovo je vaš poslovni mesec, pa tako nije mnogo za očekivati od ljubavi, ali, druga strana medalje može biti da ćete ipak na kraju uspeti da spojite lepo i korisno tj. sa partnerom da odradite neki poslić, pa tako zakopate ratne sekire.
Slobodni Rakovi će i večernje izlaske koristiti za razgovor o poslu. Puni ste elana i ideja, pa i na udvaranja nećete reagovati ništa specijalno burno. Sledeći mesec će vam biti aktivniji po pitanju ljubavi, pa kad ste vec krenuli u osvajanja novog poslovnog tržišta, ne zaustavljajte se! Vredi ovaj mesec iskoristiti baš onako kako planete upućuju, a za uživanje, i ako sačeka malo, neće biti kasno.

MW

1 comment:

  1. I jeste u najavi bas puno posla, samo da bude i toliko para :) Lep podsticaj ;)

    ReplyDelete

Ostavi komentar. Hvala