Trgovac namestajem

Ova Natalna karta, u celini, izgleda harmonicno. U njoj su jasno vidljivi pokazatelji trgovacke delatnosti, i prisutan je aspekt ''milionera''- Jupiter u trigonu sa Plutonom, pri cemu je Pluton re i utice na II i VIII polje, sto je vec smernica ka bogacenju.
Sposobnost za trgovinu dolazi iz veza II i III polja, kojih ima 12.
Na trgovinu u prodavnicama pokazuju aspektna konfiguracija sa ucescem elemenata II,III i VI polja:II +- VI - 8 veza, III +- VI - 8 veza, II +- III - 12 veza. Bas u ovakvoj konfiguraciji ucestvuju elementi II i VIII polja, a izmedju njih ima 5 veza.

Kada, u Natalnoj karti, postoje takvi pokazatelji, bavljenje trgovinom postaje ozbiljan biznis.
II+-IV-11 veza, IV+-III-12 veza, IV+-VI-7veza, IV+-VIII-3 veze.
Cetvrto polje daje mogucnost rada sa namestajem, gradjevinom, nekretninama itd.Sto znaci, da ce uspeh ostvariti prodavac, ukoliko se bude bavio gore navedenim. Ovaj prodavac se je, upravo, odlucio, za trgovinu namestajem.
Aspekti II polja daju nam pokazatelje o trgovini namestajem : Mars, Pluton i Neptun. Jupiter odredjuje veliku kolicinu, kao sto je poznato da sve umnozava, ali i samim tim uvecava vrednost prodajnog predmeta. Saturn je u vezi sa drvetom/, sto znaci, da mogu biti predmeti od drveta, kao i skupe, konforne stvari koje povecavaju kucnu udobnost.
Trgovinu preko prodavnice, II i Vi polje povezuje Venera, te s obzirom da je u vezi i sa IX poljem * IX polje je u znaku Bika* omogucava expanziju trgovine. Medjutim, zbog Saturna u IV polju, nema fokusa na osnovnu simboliku Venere, vec na kucne stvari - u stvari, namestaj za stan.. Tu nam je i potvrda aspekta Ve+Mo.

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala