BLIZANCI - MESEČNI HOROSKOP

Od 21.maja Sunce je ušlo u znak Blizanci; pa sa malim zakašnjenjem, SREĆAN VAM RODJENDAN dragi Merkurijanci!

Vladar vašeg znaka je planeta intelekta, pa uprkos što ovaj put će kroz vaš znak vladar vašeg horoskopa iči prividno unazad, neće vam oduzeti ni malo energije da nastavite sa planovima. Naprotiv! Pored Sunca u vašem znaku, tu se sada nalazi i planeta Mars. Više nego ikad bićete rešeni da se pozabavite svim onim pitanjima koja su aktuelna, te i u hodu rešavaćete ona pitanja za kojima ste na kratko zaostali.
Moguće je  da ćete se i na tom svom putu malko zaljubiti, biti zaneseni ili prosto vam mašte neće nedostajati. Čuvajte se samo, da u toku svojih mentalnih lutanja i maštanja, malo ne skrenete sa puta, pa napravite neke propuste.Mnogi Blizanci u toku ovog svog meseca će se zabaviti pitanjem porodice, i doma generalno. Možda ćete se odlučiti za neki porodični biznis, ili konačno osmisliti strategiju za bržu mogućnost zaradjivanja ili napredovanja na poslu. Sve to uključuje neko novo poslovno planiranje, sa kojim ćete možda i neko duže vreme, biti zauzeti. Pazite dobro kad procenjujete stanje svog budžete! Može se dogoditi da zbog retrogradnog Merkura vam stignu neka zaostala dugovanja, pa vam rashodi prevazidju budžet. Zato oprezno; ali to ne znači da trebate svoje planove zaustaviti, već samo malo usporite kako ne bi napravili nepotrebne greške u zaključivanjima. Već od 6.juna ćete osetiti malo olakšanje što se budžeta tiče, a mogući su i neki dogovori, ili ponude iznenada.Kako bude jun odmicao, tako će vam se raspoloženje poboljšavati. Manje ćete misliti o finansijama, a više o zabavi, statusu i ljubavi.
Od sredine juna, moguć vam je neki put, uključuje i poslovni, koji bi trebao dobro da se završi. Impresioniraćete suprotnu stranu, bilo poslovnu, bilo ljubavnu, šarmom i znanjem. Samopouzdanje će vam se iz dana u dan povećavati, pa tako i vaše šanse za popravkama oko propusta koje sam na početku pominjala.
Do 8.jula će vladar vašeg horoskopa boraviti u vašem znaku, pa ako u nečemu budete blistali - to je veština odabira pravih reči u pravom momentu. Rećićete, da konačno to i vama da se desi, da na lep način objasnite sve što želite reći i da budete shvaćeni. Takodje, tokom vašeg meseca moguće je da će vam i popularnost rapidno ''skočiti'', iako će se dešavati da pričate u zagonetkama, neminovno je da će vam se ljudi diviti. Pazite samo da zbog celog svog ubrzanja ne prokockate nečije poverenje. Možda kroz šalu odate nečiji tajni ljubavni status. Samo o tome povedite računa
Što se same porodice, tiče, moguće su nesuglasice propraćene svadjama. Pošto ste rodjeni sangvinici, reč vam može biti brža od misli, pa seći i tamo gde baš i nije poželjno. 

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala