Mars opozicija Saturn

Mars stoji u opoziciji sa Saturnom, i danas, u petak, dostiže svoj maksimum. Osporavanjem nečije potrebe da se ostvari kao autoritet, stvaramo sukob koji može dovesti i do agresivnih nastupa. Svadje i rasprave su samo blagi ''oblik'' ovog aspekta. Ako su Mars u Blizancima munjevite reči, onda bi ova kombinacija nam rekla, da je bilo suzdržavanja, ćutanja, blokiranja sopstvenog unutrašnjeg nezadovoljstva i besa. Danas bi to bilo već ''pucanje'' po šavovima.
Ujedno, danas je test, koliko smo ovladali sobom, samokontrolom. Danas ulažemo celokupan napor u rešavanju konkretnih problema.

Ukoliko se budemo poslužili napadom, biće nam uzvraćano nenadanom merom. Iako nam ovo nije kvadrat, da dodje do direktnog sukoba i obračuna, ovo su reči koje će neminovno izlaziti iz nas stvarajući tako ratno okruženje.
Nisam od onih koji predlažu povlačenje, ali ako pod ovim aspektom napadnemo, blokiranje će biti neminovno. Kao blokiranje rukom ili nogom u nekom borbenom sportu. Nećemo postići mnogo, a frustracija će dostići svoj maksimum.
Moguće su javne pretnje. Mogući su pokušaji da suprotna strana nam proprati naše aktivnosti na internetu. Danas je potrebno posebno obratiti pažnju na reči koje izgovaramo. Tamo gde postoji već otvoreni sukob, nije pametno izazivati.
MW

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala