JUPITER U DEVICI

Na današnji dan, drage Device, konačno planeta sreće -Jupiter- da obasja vaš znak! Ovo se dešava jednom u 12 godina! Trajanje ovog Jupiterovog ciklusa biće oko 13 meseci.
Ovo je vrlo značajna godina za vas, ako ne, i medju najznačajnijima! Razmišljali ste o novom poslu - počelo je vreme da krenete u akciju!
Razmišljali ste da ozvaničite svoju ljubavnu vezu - Počelo je vreme da ozbiljno zajednički porazgovarate!
Ne daj te, da ovaj period u vama probudi sumnje u svoje mogućnosti! Počnite da verujete da ste ušli u srećan period, kada ništa pod ovim nebeskim svodom - nije nemoguće!

 Sumnja u sumnju sumnja bi rekli za Saturnov boravak u Devici, za Jupitera u ovom znaku je potrebno se osloniti na svoje znanje. Ako do sad niste naučili sve što bi trebalo, ili bi vam koristilo, šta čekate?
Ako želite da udjete u novi posao, biće potrebno svo znanje sveta do kog možete doći, ali u toku ove godine, možete doći do maksimuma, dotaći vrh svoje ambicije i karijere.
Jupiter je benefična planeta, u znaku koji je po prirodi ''detaljista'' tražiće da svakom problemu pristupite krajnje ozbiljno. Neće tolerisati zabušavanje, jer će se konstantno javljati svi oni, koji znaju više i bolje.
Nikako neprijatelja ne potcenjujte i nije poželjno da donosite ishitrene odluke.
Kao što sam rekla da je benefična planeta, ona jeste srećna kada se nadje na tlu koje ima želju da ''sazreva i raste'', ali može biti i jako loša ukoliko ima tu ozbiljnih smetnji. Naročito zdravstvenih. Potrebno je pažljivo proučiti Vašu Natalnu kartu, pa se javite astrologu.
Inače, planeta sreće će tokom ove godine biti blagoslov svim onima koji zaista nešto rade, uče i trude se da zarade...ali ne malo, kako bi se to očekivalo od Device, nego malo po malo, pa mnogo! :)
Ovaj put Devica umnožava svoju sreću. Kritika kojoj je sklona nailazi na plodno tle. Može stvari postaviti na svoje mesto, i po vrednoći svojoj ''ustoličiti svoju reč.''
Devica želeće da se njen rad i trud konačno vrednuju i cene.
Tokom cele godine tražiće istomišljenike ali i one koji nešto drugačije misle, i znaju. Biće gladna znanja više nego ikad. Trudiće se da izadju iz rutine, i malo više se okrenu novim saznanjima!

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala