MARS U LAVU

Od svih Marsovih tranzita, ovaj je jedinstven!
Snagom plamena koji nosi u sebi, on pokreće ljude, svet na akciju!...Pod njegovim vodjstvom, naravno.
No, dovoljno harizme ima da i najljućeg neprijatelja pretvori u saveznika. To mu je i cilj - nadvladati i zavladati!
Nije njemu zanimljiva lovina koja se brzo predaje. Što je veća borba, to je jače i poštovanje i želja.
Strasti su ovo plamteće. Goruće.
On prašinu podiže i kada pada. Što se retko dešava, ali kada se desi, i to je sa stilom.

Njegova glavna karakteristika je da voli da ''dela'' sam. On bira, on vodi, on sprovodi. Svoje zakone, znane samo njemu.
On je izrekao čuvenu rečenicu : Neka bude Volja moja.
Nema diskusije, nema dalje ako je porobiti suviše lako. Ali, šta kada se umori? Svaki ratnik se umori..mora nekad..Sigurno je, da će se odmarati, ali samo na mestu njemu znanom. On svoj položaj ne otkriva. On želi biti spreman za Vas...ako mu srcu godite..On želi strategiju osmisliti, i kako Vas osvojiti!
On ume, kao nijedan pre njega.
Voli da voli. Bez predaje. Bez poricanja. Bez zaustavljanja!
Kao što znamo, Sunce, svetlo bez kog nema života, je vladar znaka Lav. Tako će se i on predstaviti, ne rečima : mada zna da glasno ''riče'' ako je povredjen...on će Vam delima pokazati Vaš značaj u njegovom životu. I Vi nećete moći bez njega.
On to želi.
Ono što smatra svojim, žudno želi; ali isto tako traži i nagoveštaje da je obostrano. Da kada se umori, da ima sigurnu luku..da je igra bez granica samo privid..samo žar za oboje..da bi ljubav bila vrelija, i noći toplije.
On vrlo lako može postati vladar vašeg života, ne zato što on tako želi, nego zato što vi tako želite.

Tranzit Marsa kroz znak Lav trajaće do 24.septembra 2015.god.U toku ovog perioda, ovaj ratnik će nas voditi do pobede bez predaje! Period je u kom ćemo se silimo naše snage i volje boriti protiv strahova koji nas koče u životu. Učiće nas kako da osvajamo nove teritorije a da pri tom ostanemo na nogama, čvrsto.
Učiće nas kako da se borimo za svoje stavove i kako da zasijamo kada je to potrebno. Kako da povedemo čitavu armiju za nama..i da se niko ne pobuni..i da nas niko ne ostavi...jer pod njegovim vodjstvom idemo samo i jedino do pobede i ostvarenja onoga što želimo!

AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala