HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2015

Septembar je mesec koji će biti obeležen značajnim promenama na nebu!
Za očekivati je da će biti većih turbulencija. Kako na globalnom, tako i na lično planu.
Tri planete će promeniti pravac kretanja.
Merkur od 17.sept 2015. postaje retrogradan, dok Venera i Pluton kreću pravilnim 'hodom'.
Merkur retrogradan u Vagi, biće u opoziciji sa Uranom iz Ovna, i kvadratom sa Plutonom u Jarcu.


Venera nastavlja kretanje oko Marsa, ali sada direktno, i dalje u vatrenom znaku Lava. Sve to govori o nedostatku tolerancije, impulsivnim reakcijama i želji za burnijim strastima.
U ljubavnim odnosima moguće su borbe oko kontrole. Svako ponaosob će želeti da njegovi/njeni kvaliteti dodju u prvi plan. Želeće da vodi, i da dominira. Mogući nastupi ljubomore, ali isto tako i iznenadnih strasti.
Biće želje da se uživa slobodnije. Da odnos bude otvoreniji. Da bude što manje sputavanja.
Takodje se to odnosi i na poslovnu stranu; pa se ne savetuje da ljubavnici ulaze u ortakluk, zbog mogućeg nametanja i sukoba interesa.
Ono što će posebno obeležiti mesec Septembar su Sunčeva i Mesečeva Eklipsa.

Sunčeva Eklipsa će se dogoditi 13. sept 2015
Mesečeva Eklipsa će se dogoditi pa 28.sept 2015

Tokom Mesečeve Eklipse ćemo naročito biti osetljivi, bez samopouzdanja i stabilnosti.

Najznačajniji je ipak aspekt opozicije Jupitera i Neptuna, koji će biti i najosetniji tokom Septembra. Ovaj aspekt govori o religioznom fanatizmu, pobunama verskog karaktera, prevarama u finansijskim transakcijama, problemu sa zakonom, i prevarama u zakonskim okvirima; Ako saradjujete/poslujete sa bankama, budite naročito oprezni.
Ukoliko imate posla sa sudstvom, uverite se da li ste izabrali adekvatnog advokata. Težite da izaberete onog najpoštenijeg, koji radi u zakonskim okvirima, ma kolika mu cena konsultacija bila.

Na ličnom planu ovaj aspekt govori o nedostatku umerenosti, o želji da se na nepošten način dodje do bogatstva, da se nečiji kvaliteti obezvrede;
Jak pad morala i svih moralnih pitanja.

No, sve u svemu, mesec Septembar biće mesec pun iznenadjenja i iskušenja. Svaka promena je dobra ukoliko nas uči nečemu. Igrati se sa vatrom tokom perioda Device, koja po prirodi nije ljubitelj rizika, je na vašu volju. Zvezde upućuju na oprez!

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala