MESECNI HOROSKOP ZA OKTOBAR

Tokom Okrobra srešćemo se sa nizom zanimljivih astroloških konfiguracija.
Najznačajnija će biti konjunkcija Marsa i Jupitera, koja sa jedne strane imaće trigon sa Plutonom iz Jarca, a sa druge opoziciju sa Neptunom iz Riba.
Konjunkcija će se dogoditi u astrološkom znaku Devica.
Biće potrebno dosta znanja, mudrosti i veštine da se tokom ovog meseca izbegnu zamke od strane planete Neptun.
Opozicija je jako težak aspekt, a naročito kada je u to umešana planeta iluzije i obmane. Hoćemo li mi biti ti koji će tokom ovog meseca živeti u iluzijama, ili ćemo druge obmanjivati, ili će neko nas, ipak zavisi od Natalne karte i uticaja spoljašnjih planeta po nju; . Ne prepuštajte ništa slučaju, obratite se Astrologu!
Zakazivanje konsultacije je putem Vibera na broj 060 70 79 017. Uplatu potrebnog novčanog iznosa obavićete  postnetom.

Ono što je za početak jako važno, je,  što ćemo tokom oktobra imati dovoljno snage i volje za život prvenstveno! Sve će nas manje doticati Saturn u Strelcu, sve ćemo se više usmeravati na lični prosperitet i dobit. Još uvek nam je aktivna vredna, radna i analitična Devica!

Želećemo da uradimo nešto od velike važnosti za našu budućnost. Sve što neće sijati pravim sjajem, delovaće nam zanemarljivo, ma koliko dobiti da nam donosi. U momentima ćemo možda sebe ''hvatati'' kako žurimo, i kao da nemamo vremena ''za posle''; da moramo sve sada uraditi. Kao da će sutra već biti kasno.

Čuvajte se preterivanja i preteranog rizika jer se može dogoditi da napravite zbog sitnog nemara krupne greške. Kako Devica ne prašta greške, tako vas nepažnja može koštati. A najmanje tokom ovog meseca ćemo želeti da rasipamo bespotrebno energiju i novac. Fokus će nam biti na umnožavanju, a ne nikako na rasipanje. Trudićemo se da smanjimo troškove, ma koliko to sada delovalo nemoguće. Važno je trošiti novac na bitne stvari, na ono što će biti od koristi u nekom narednom periodu.

Poslovno ćemo težiti napredovanju. Očekivaćemo nagradu za svaki poslovni trud. Ipak se čuvajte zamki, pošto ćemo biti svi pod uticajem opozicije Neptuna, da Vam neko ne daje samo lažnu nadu! Zato se usmerite na sopstveni rad i mogućnost stvaranja. Naročito je značajan ovo period za sve vrste zanatlija. Uz malo poznavanje tržišta i svog horoskopa, mogu zaista tokom ovog perioda bar udvostručiti svoje finansije.

Osobe koje imaju izazovne aspekte u svojoj Natalnoj karti u znaku Device, neka obrate pažnju na zdravlje. Mars i Jupiter udruženi kada se kreću po nekoj negativnoj konfiguraciji mogu izazvati teške zdravstvene tegobe.

Tokom ovog perioda će biti potrebno da znate tačno šta želite, kako bi nešto konkretno odradili a ne upali u zamke maštarija i iluzije. Da se ne desi da se u jednom momentu probudite pa shvatite kako su dobre planetarne pozicije samo prošle pored Vas, a nijednu niste iskoristili na pravi način!

Ovo je period u kom će biti sjedinjeni vera,volja i snaga za stvaranjem, pa ga iskoristite najbolje moguće!

AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala