SKORPIJA

 Srecan rodjendan svim pripadnicima znaka Skorpion!

Horoskopski znak Skorpion zauzima sredinu jesenjeg tromesecja.On evocira prirodu u vreme svih Svetih, prirodu kada opada lisce, prirodu kada ugiba lisce, prirodu povratka haosu do preporoda za novi zivot!
Bice ovo jedan zaista Veliki period za sve Skorpije! U trenucima osecacete se kao glumac u sopstvenom zivotu, da bi vec u narednom trenutku gubili tlo pod nogama i osetili kako lebdite!
Emotivna strana zivota ce ovaj put vam biti u fokusu! Sigurno je da cete biti zeljni uzbudjenja i da cete ciniti radikalne i nagle poteze, ali ako samo za momenat budete sklopili oci,,,


oseticeta kako osecanja naviru..Kako nehaju za sva uzbudjenja ovog sveta! Nikakav vam izazov nece biti vazniji do onog da voljeno bice cvrsto zagrlite!
Mozda ste izgubili bitku, ali ne i rat!
Placete li usamljeni u svoja cetiri zida? - Vreme je za preokret! Vreme je za akciju! Nikom nece tako biti rasplamsane strasti kao vama u toku ovog, Vaseg perioda! Bicete u prilici da cinite sve - sve sto pozelite! No, cuvajte se kontrole! ''Zavedi pa vladaj, parola, ovaj put vam nece proci! Nema razloga da sumnjate u svoje moci, i da gubite samopouzdanje! Pa ono vam je najdragoceniji dar! Budite smeli, kao sto ste uvek bili i borite se za one koje volite!
Tokom ovog perioda ce mnoge Skorpije pokusati da poprave svoju reputaciju zavodnika. Disacete ljubav, i sijacete ljubav! Uzavrele strasti donece vam pregrst ideja, kako da osvojite Neosvojivo! - pa to vam je uza specijalnost, zar ne? Ne moram ja da vas podsecam koji su vasi darovi, ni da treba da pratite svoja predosecanja...ni svoje zelje!
Strast je vasa vodilja!  Neka vam bude putokaz u nocima previranja, kada Um pokusava da vas usmeri na drugu stranu........

Vasa volja je skoncentrisana i magneticna. Sigurno je da cete privuci nenadano. No, nije vreme za skrtost! Niti cepidlacenje...Niti preispitivanje..
Sta je bilo...bilo je.
Sta ce biti - sada je u Vasim rukama! Koristite sva svoja cula ne bi li nadvladali situaciju u kojoj se nalazite.
Poraz nikad nije opcija.
Za strah nikad niste culi.
Za Ljubav mnogo puta umrli.
Vreme je za ponovno rodjenje.
Vreme je za budjenje.
Probudite sve neprijatelje svoje!Probudite sve duhove proslosti! Zaigrajte cudestan ples zavodjenja, i vladavina je vasa!
Od neprijatelja sacinite prijatelja. Blizi su vam nego ikada. U njima otkrijte sve nemire svoje, i sva svoja stradanja.
U njima probudite ljubav....nije uvek potrebno puno snage da bi se doslo do cilja. Marsovska je sila sada u pronicljivoj Devici. Kada sve nade budu potonule, razum ce probuditi srce i okrenuti glavu na drugu stranu!
Na drugoj strani ima cudesnih bica. Mnoga cekaju da budu pronadjena, da budu otkrivena.
Bicete zeljeni.
O,tako mnogo zeljeni, s'stoga, ne gubite bitke u nocnim svetlima. Pogledajte u oci besmrtnoj - onoj koja vas je kao sena pratila...kroz sva vremena..i sve vekove.
Mnogo je blizu...sklopite oci, upalite svecicu mira...i spoznacete je.

Astrologija Mela Tijanic 060 70 79 017


No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala