JARAC

On : Možda nikad ne bi ni pretpostavili, da ljubavnik vaših snova, romantičan i duhovit je upravo rodjen u Saturnovom znaku! Da, veoma umeju napraviti dobru atmosferu, u kojoj ćete se osećati maksimalno ispoštovanom - da ćete poverovati da ste žena njegovog života! Ali, oprez! Biti rodjen u Saturnovom znaku ( Saturn -stena) znači to Biti zauvek! Spoljna manifestacija je jedno, a šta oni zaista osećaju, je nešto sasvim drugo. Ne, nemojte misliti da ih na bilo koji način želim uporediti sa prevarantima - jer oni to nisu, samo nisu baš najveštiji u iskazivanju svojih najdubljih osećanja. Što ne znači da će vidjanje sa vašim ljubavnikom, biti bilo čime ometano, pa i ako je istina da i nisu baš

omadjijani vama. Dovoljno je da im odgovarate, pa ko zna, možda kroz vreme i počnu nešto osećati prema vama! U svakom slučaju, biće maksimalno korektni prema vama, i nikakav nedostatak nećete osetiti. Jer on se i sam nada, ukoliko odgovarate njegovim kriterijumima, da će vas vremenom zavoleti. Ukoliko niste baš po njegovom opisu idealne - one sa kojom ne bi nailazio na probleme, koja je materijalno nezavisna i sasvim solidno obrazovana; neće proći mnogo vremena, a on će već potražiti ''ljubav'' i na nekom drugom mestu.
Muškarac Jarac je vrlo racionalan, i poprilično nezavistan. Ume biti jako uporan ako vas je primetio u ''moru'' drugih žena! Teško da nećete pasti na njegov šarm i smisao za humor. Može se dogoditi da vas svojom pričom toliko zanese, a da i ne primetite da ste već upali u jednu od njegovih zamki! Već sutra dan se možete probuditi zaljubljenom, a da niste dobili nikakvu garanciju da će se veza nastaviti. ''Problem'' kod pripadnika ovog znaka je što se mnogo brzo emotivno ohlade; pa možda je juče i bio zainteresovan za vas, ali je tokom noći razmislio o svemu, te izbrisao vaš broj. Svejedno, kada vas bude primetio u gradu, ophodice se maksimalno prijateljski i ljubazno. Teško da neće vam biti žao što niste malo bolje odigrali početničku igru. Saturn je simbol vremena, pa tako, ako želite da ostanete zauvek sa pripadnikom ovog zemljanog znaka -  igrajte na duge staze! 
Ona : Pripadnica ovog zemljanog znaka je vrlo ambiciozna osoba. Neće svoje godine uzaludno bacati na nešto u čemu ne vidi dobru perspektivu. Ako želite da osvojite ovu damu - intelekt je ono što je može razoružati! Ona samo na prvi pogled deluje nezainteresovano i hladno. U njoj se krije, ako bude prilike da vam pokaže pravu sebe - iskonska vatra~ Ume biti vrlo vešta sa rečima, i vrlo promišljeno vući poteze. Na prvi pogled mirna i pribrana, na drugi već nezaustavljiva pričalica!  Ako je procenila da bi joj život sa vama bio stabilan i miran, rado će vam dati, bez nekog posebnog ustezanja, svoj broj. Ona želi da napravi kontakt, i ako već vi niste ti koji su to prvi učinili, potrudiće se da dodje do vas i osvoji vas. Ume biti jako dobra zavodnica. Nemojte misliti zato što je Saturn vladar njenog znaka da je hladna i pasivna - ne, nikako! Ona na ljubavnom planu rado preuzima inicijativu. Naravno, ako proceni da je to ''bojno polje'' vredno žrtve.
Ako pak nije, neće vas se više ni setiti. Suočite se sa tim. Ono što je njoj još jako važno je da ste kvalitetan i strastven ljubavnik! Ako to jeste - dobićete najverniju ljubavnicu na svetu! Njena lojalnost nema granica, poverenje je maksimalno! Medjutim, ako tokom vremena vaš ljubavni žar jenjava, njoj će biti potrebno mnogo više. Nemojte se zaboraviti - na ljubavnom planu uvek treba raditi!
Njena lepota je obično hladna. Reč promišljena, odeća prvoklasna. Retke su osobe rodjene u ovom znaku da nisu ''firmirano'' obučene. Ako se to dogodi, to je do Saturnovih aflikacija u Natalnoj karti, pa se osoba nužno lišava zadovoljstava. Inače, udobnost doma, kao i perfektnost u izgledu, itekako ume biti važna ovom znaku. Njihova ambicija retko jenjava. Umeju biti strašni borci za ono čemu teže u životu. Retko odustaju. Mogu i godine posvetiti jednom cilju, te na kraju i doći do njega. 
Od zdravstvenih tegoba, više puta u životu mogu se suočiti sa oteklim zglobovima, bolovima u krstima,venama i arterijama. Problem može još veći nastati kada trebaju lečiti to. Teoretski, pripadnici znaka Jarac - sve znaju o svojoj ''bolesti'', ali, kada trebaju posetiti lekara, to ume biti prava noćna mora! Mora zaista velika muka da ih natera da počnu sa lečenjem. Ali kada započnu, oni su najposlušniji pacijenti. I idu do kraja, naravno.
Od ostalih znakova, najbolje se slažu sa pripadnicima svog Elementa : Devicama i Bikovima. Mada se vrlo često nađu u kombinaciji i sa Rakovima!
AstroMela 

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala