MESEC U BIKU

Ako se je Mesec našao u vašoj Natalnoj karti u znaku Bika, vaš život će umnogome zavisiti od vaših dela. Bik je Zamljani, Fiksni znak,  pa sa položajem Meseca u njemu, osobi donosi odredjeni smisao za ''kako urediti svoj život  da bude dostojan čoveka''. Ono što je prvobitno vama važno je da ima novaca taman dovoljno da ni u čemu se ne oskudeva. Mada je velika verovatnoća, da ćete težiti da sagradite veliku kuću i topli dom, možda i nešto luksuznije opremljenu. Ali, to obično na početku nije prioritetno, već da se zaradi i osigura sigurna egzistencija. 
   Kako Mesec predstavlja dušu, tako je ova dušo od onih -stabilnijih i koji mogu dosta da izdrže. Retko patnju pokazuju, sem onda, kada postane neizdrživa, ali čak i onda se trude da pronadju neko delotvorno rešenje. Vrlo često osobe sa Mesecom u znaku Bika se nadju u kakvoj umetnosti; a ako su na selu - mogu vrlo lako biti najbolji domaćini i domaćice! I to je na ponos cele familije! Nema vrsnije domaćice do one koja sve na vreme i po redu u kući obavlja, ne prepuštajući ništa ''sluačju''. Sve to unapred mora biti spremno, svi uredni i nahranjeni, a ona lepa i doterana, te ponosna na mir i toplinu koju je izgradila.
Kako je znak Bik, Venerin znak, eto onih koji u Ljubav čvrsto veruju! Ali ne u Ljubav kao polet, strast ili zanos, već kao mir, slogu i razumevanje.
Osobe sa Mesecom u Biku, kada traže partnera, vrlo često se raspituju i o materijalnoj strani. S obzirom da su i sami vični sticanju materijalnog bogatstva, teško da bi prihvatili osobu koja nije spremna da radi i zaradjuje. Trud, vrednoća i zalaganje su osobine koje ljudi sa ovim položajem Meseca iznad svega poštuju!AstroMela
                                                                         

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala