MESEC U BLIZANCIMA

Ako se Vaš Mesec nalazi u znaku Blizanaca, pa ne znam dal vas nešto bi više oduševilo od upoznavanja ljudi koji su bogati znanjem! Znanje je ono što vas inspiriše, knjiga je najvredniji poklon; majka ako nije bila kakva profesorica, onda je sigurno bila vešt trgovac! A u vama, ljubav prema brzini, te brzim automobilima, te računarima...Koliko samo dobrog sveta ima koji voli razmenjivati iskustva! Vaše srce i dok sneva - monolog vodi. Ako je pod aflikacijama - i raspravlja se samo sa sobom! Ali, jutro kad svane, ritam zvukova sa obližnje ulice navodi na Akciju! Svaka Akcija je Put u istraživanje nepoznatog. I u vi uživate u ma čemu novom, samo da je mladalačko i vedro, i poletno!


U vama dete nikada ne spava. Vrlo često nosite u sebi i novinarski duh. Informacija je moć; mediji su izvor -moći. Ništa vama nije strano, a ni nepoznato.
Volite ljude, stripove, i romane. Volite život u punoj snazi. U vama je razigrani duh duelnosti. Možete biti lukavi, ako nešto baš znanjem ne možete osvojiti - onda je iskustvo na delu.
Kada ste ranjeni, plačete kao maleno dete; sasvim iskreno i čisto. Ako vam je Mesec na poznaku, pa još sa Merkurom, eto u vama pravog voditelja programa.
Morate sve reći, teško prećutkujete. Možete biti sjajan manuelac; sa posebnom veštinom kopiranja bilo čega.
Sugestija : Vežbajte strpljenje i ćutanje. Ne mora se baš sve znati šta vam je na duši. Nešto ostavite i za sebe.

AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala