MESEC U OVNU

Kada se Mesec nadje u ratničkom znaku Ovan, govori prvo o vašoj majci, kao vrednoj, radnoj, energičnoj ženi, a potom i o vama koji nasledjujete svu snagu ovog vatrenog elementa pa i osobine. Energija je u vama planete Mars; energija ratnika i želje za dokazivanjem. Bilo da ste vojnik, ili sportista, ili ljubitelj teretane, uvek ćete snage imati dovoljno da završite sve obaveze i dužnosti. Možda će delovati vašem okruženju da u vama nema ni nežnosti, ni samilosti - ali, u kom ratniku pa ima?! - Vi smatrate da je prvobitan cilj - završiti posao, a ne prepuštati se sentimantalnostima. I voleće vas mnogi, jer u vama nema dvoumeljenja, niti ostavljanja poslova za 'posle' ili ''sutra''.


Vaše reakcije su munjevite. Ne volite nikakva predomišljanja, a još manje - kukavičluk. Uvek se trudite da ne zalazite mnogo u detalje, jer ono što se mora odraditi - mora se. I ništa vama nije teško; mada vas mogu iznervirati besmisleni ili naredbodavni zahtevi. Sa autoritetima se ne slažete baš najbolje, sem ako nije dovoljno vredan vašeg poštovanja.
Vi ste od onih koji ulivaju sigurnost, ali i od onih koji mogu napasti prvi - ako su izazvani. Ništa vama u borbama nije strano, kakve god da su. A najviše bi vam godili fizički obračuni - oni su pošteni, i vidljivi su znaci - jačega. Može se dogoditi da imate strogu narav, da u svemu tražite disciplinu, pa da ne budete deci narocičito - omiljeni; sem ako niste kakav sportski trener, ili profesor DIF-a, mada bi vam i profesija vojnog lica dobro odgovarala.
Sugestija astrologa :Ukoliko imate ozbiljne aflikacije u horoskopu, potrudite se ili pronadjite način da pravilno usmerite svoj vatreni temperament. Procenite dobro bojno polje pre nego što istupite. Vašu snagu i energiju koristite u produktivnoj svrsi.
Obilujete strastima, pa ste strastven i ljubavnik i govornik. Volite da vaš glas se daleko čuje, a ako je moguće i - odzvanja!
Moguće je da volite kontrolu, ali to ste u stanju i sami sebi da nametnete. Nikakva traljavost vam ne godi, a čekanje još manje.
Najbolje se osećate u ulozi lidera, o ma čemu se radilo.
Vaši aduti su : snaga, volja i disciplina.

AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala