BRAK I HOROSKOP ( KROZ POLJA)


Kao sto svaka planeta i svaki znak mogu biti posmatrani sa aspekta njihovog uticaja na brak, tako se i svako horoskopsko polje moze proucavati sa te tacke posmatranja.
Polja od najvece vaznosti za brak su : peta, sedma i jedanaesta.
Peta upravlja decom i ljubavnim stvarima, sedma brakom. Jedanaesta prijateljstvom.
Kada proucavamo kakvi su uopste izgledi da osoba udje u brak, posmatramo sva tri polja.
Svako polje, inace, moze po nesto da nam kaze generalno o braku, otuda je vazno razmotriti tacan uticaj polozaja planeta u poljima, pogotovu ako su u aspektu sa jednim od bracnih signifikatora.PRVO POLJE U HOROSKOPU : se odnosi na osobu ciji je horoskop. Opisuje njego v karakter, izgled, navike.
Prvo polje nema mnogo veze sa brakom osim sto upravlja brakovima i razvodima koji na neki nacin zavise od ili slede ranije brakove i razvode.
Vazna je i kada su muz i zena vec razvedeni, a odluce ponovo da se vencaju.

DRUGO POLJE U HOROSKOPU : Upravlja nasledstvom, zaostavstinom dobijenom od bracnog partnera i njegovim novcanim gubicima i dugovima. Ukazuje na partnerovu smrt, okolnosti pod kojima se brak zavrsava.
U indijskoj astrologiji drzi se da ima uticaj na porodicni zivot.

TRECE POLJE U HOROSKOPU : Prikazuje partnerova duga putovanja, kao i njegova religiozna i filozofska uverenja, snovi, publikacije, sve su to stvari koje su inace povezane sa trecim poljem.
Oznacava i moralne i intelektualne cinioce koji leze u osnovi braka. Religiozne razlike uzrokuju nesklad, duge i komplikovane procese razvoda.
Na prvom mestu ovo polje govori o braci i sestrama osobe ciji je horoskop, kao i rodbinom, komsijama, ali moze da odigra znacajnu ulogu u nekoj bracnoj problematici, ili ometanju bracnog zivota.

CETVRTO POLJE: Polje roditelja, i jednog i drugog. Javni ugled i ambicije partnera. Bracne proslave, ishod dogadjaja u periodu razvoda.

PETO POLJE : Prikazuje bracnu vernost i vanbracne ljubavi. Razne seksualne sklonosti, kao i samo zadovoljstvo osobe ciji je horoskop. Deca u braku, seksualna strana braka. Osobe koje pomazu da se brak odrzi ili dobije razvod. Partnerovi prijatelji, njegove nade, zelje.
Prema indijskoj astrologiji, ovo polje prikazuje uzivanja kroz bogatstvo steceno kroz zene.

SESTO POLJE : Partnerovi tajni neprijatelji, zatvor, nevolje i ocajanja, hronicne bolesti - 12 od 7.
Prikazuje i sudjenja i teskoce braka, troskove razvoda, teskoce koje idu posle razvoda.
U muskom horoskopu govori o zeninom porodjaju i materinstvu.

SEDMO POLJE : Ovo polje je direktno povezano sa brakom.

OSMO POLJE : Pokretna imovina i partnerov novac. Miraz. Alimentacija i sve dobijeno nakon razvoda.
Prema indijskoj astrologiji ovo polje je glavni pokazatelj svih neprijatnosti izazvanih od strane bracnog partnera.

DEVETO POLJE : Partnerova kraca putovanja ( 3 polje - partnerova duza, znaci obrnuto u odnosu na vlasnika horoskopa) prepiske, publikacije itd. Upravlja medenim mesecom, vencanjem, dokumentima u vezi razvoda isl.

DESETO POLJE: Polje jednog roditelja, i vlasnika horoskopa i partnera. Partnerovo nasledstvo, mesto stanovanja, imanje, mesto rodjenja ili sredina u kojoj se rodio.

JEDANAESTO POLJE : Ljubavne afere, partnerova deca, zadovoljstva, pogledi prijatelja na partnera, uticaj samog braka na prijatelje i prijateljstvo, bracna prijatna iskustva.

DVANAESTO POLJE : Partnerove bolesti, odeca, sluzbenici, hrana, psihicke tendencije i ostale obicne stvari vezane za sesto polje.
Prikazuje osetljive tacke u braku koje mogu pokvariti bracni sklad, i mogu dovesti do zahladjenja u odnosima.
Prema indijskoj astrologiji, dvanaesto polje upravlja preljubom i gubitkom normalnih bracnih odnosa.


Literatura:
Indijska astrologija, ID90130956, Medjupolni odnosi, Edicija zapadne astrologije

1 comment:

  1. Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail. com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru

    ReplyDelete

Ostavi komentar. Hvala