MERKUR KONJUNKCIJA NEPTUN U RIBAMA

Ima li veće borbe u čoveku, do one izmedju racia i vere? U ovom aspektu kao da je sama vera rešila da promeni tok misli razumu kroz vidljiva dela njegovih prstiju. I nije važno koliko i šta će ti prsti stvarati, jer često stvaraju nesvesno, koliko je važno da se uvidi da u samom čoveku ipak zračak plamena još po malo tinja i da on može činiti Velika Dela. - Te protiv koga će se boriti, ako neće protiv sebe, bude li išao protiv ovog aspekta. No, razum će uvek šaputati da ipak nauka za sve daje objašnjenja, a medicina lek.

Medjutim, često se suprotno dešava. Često se dešava da za izlečenje nije odgovorna medicina, već naprotiv - vera. Čovek koji duboko u sebi veruje da će biti spašen, uistinu i biće. I ko tu može dati bilo kakvo logično objašnjenje?! Koliko puta ste samo naišli u životu na situacije koje su, prosto, neobjašnjive. Da, ovaj aspekt je kao predvorje parapsihologije. Sa ovim aspektom razgovaramo o veri, koliko i o religiji, i ma kakvom tajnom učenju koje nadahnjuje i oslobadja. A šta je to što današnjem čoveku treba osloboditi, ako nije njegova duša? Kao da je ona čekala čitavu večnost da bi danas došla do istine - da ma koliko bežao, čovek nikuda neće stići ne bude li imao vere. A vera vodi ka religiji. Religija vodi sve misli duboko u srce. A srce je izvor sa kog i srne rado piju, ukoliko je čist i nepomućen.
Kako ostati čist u svetu u kom je svačega u izobilju a najmanje čistoće? Upravo o tome šapuće čovekovo srce, kada ostane čovek sam i bespomoćan - da uvek ima nade ukoliko se čovek čvrsto iskroji u veri!
Nema tih karmičkih okova koje čisto pokajanje ne može da izbriše. I nema te Ljubavi koja ne može da zablista ako samo malo čovek poželi da oslušne zov prirode, iz dubine svoje duše. Čovek je rodjen srećan, okolnosti su te koje ga čine nesrećnim, ukoliko on ne odluči drugačije. Tu se odluka racia provlači kroz čovekovu veru da ipak nešto može biti drugačije.
Menjajući svoju svest, menjamo frekfenciju našeg zračenja. Menjanjem našeg zračenja, menjamo i životne okolnosti, ili bar posmatranje na iste. Posmatranjem svega što nas okužuje možemo uvideti kako je sve savršeno iskrojeno, i ide baš u smeru u kom i treba. Direktno do ljudske suštine koja satkana od vere i jeste. I zato ovaj aspekt prikazuje prste spojene u veri, nadi i spokoju. Sve misli skoncentrisane u duboko nesvesnom, kolektivno nesvesnom kako bi otvorile predvorje neobjašnjivog.
Ovo je trenutak molitve koja je spasonosna. I ovo je svetlosna spirala koju oči širom otvorene gledaju, ne mogu da veruju šta vide i gledaju, ali magija se ipak dešava; jer je trenutak čiste molitve stvorio bljesak andjeoskog oblika. Bljesak spasa. Ovo može biti i momenat u kom praštamo, ukoliko je i Jupiter uključen i molimo se da nam bude oprošteno.
Čudesne su ruke spasenja u kojima leži ključ za rešenje bilo kakvog problema.
Najveće tajne sadržane su u 12 polju horoskopa, koje je pod vladavinom znaka Ribe. Merkur i Neptun su tu samo pokretač iskonskog u čoveku. I kada proživimo ceo Zodijački krug, neminovno zastanemo u prostorije 12 polja. Nekad da ispatimo, nekad da isanjamo, ali gotovo uvek da pronadjemo sebe i svoju suštinu.

AstroMela

Photo: Final Fantasy


No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala