OVAN 2016

Srecan rodjendan, dragi Ovnovi! Sa vama pocinje Nova Astroloska godina, kao i jos jedno burno i obecavajuce prolece!
Sjajno je vreme da i vi osetite ''plodove'' svojih napora i rada. Ako ste u protekloj godini neprestano morali da se dokazujete, tokom ovog vaseg meseca bi trebalo vec da spoznate dokle ste tacno stigli. Deluje da cete ovaj put imati manje saveznika, i da cete delovati uglavnom sami, sto ce vama i najvise prijati. Medjutim, nemojte se previse udaljavati od kolektiva i prijatelja, jer doci ce momenat kada ce vam upravo od njih biti potrebna podrska. Za sada, jurisate sami, sasvim zadovoljni svojim elanom i motivisanoscu.


Tokom ovog vaseg meseca ponajvise cete biti usmereni na posao, mada se moze dogoditi da spojite ' lepo i korisno', pa se malo vise i opustite. Nedostajace vam neke obicne aktivnosti, koje ste mozda pre svog zaposlenja radili, pa cete ponovo pokusati da se podsetite ''starih dana''. Bicete komunikativni, zracicite optimizmom, ali sto se emotivno ljubavne strane tice tu stvari' kad da vam nece biti sasvim jasne. Moguce se prepirke sa partnerom oko naizgled uobicajenih stvari, medjutim, one mogu ukoliko nastavite da se 'slobodoljubivo' ponasate da rezultiraju ozbiljnim problemima. Pokusavacete da nametne svoje ''u pravu' medjutim mesec je takav, da ce traziti vise emotivnog razumevanja, a manje dokazivanja ko je u pravu, a ko nije. Savet je da ne reflektujete svoje poslovno polje na ljubavno, ukoliko zelite da opstanete sa sadasnjim partnerom.
Slobodnim Ovnovima, od 5.aprila Venera ulazi u vas znak pa najavljuje buru na ljubavnom planu. Bice svega, samo ne mirovanja. Stalno cete imati potrebu da istrazujete svoje ljubavne mogucnosti. Flertovacete i uzivati u ulozi zavodnika.  Moguce je da neka 'slobodna veza' pri kraju aprila, bude ozvanicena. Mozda o tome jos uvek ne razmisljate, ali ocekujte velike obrte promene na ljubavnom planu.
Moguce je da cete se tokom aprila boriti sa svojim samopouzdanjem i verom u sopstvene kvalitete. Iako cete zraciti kao da tacno znate sta radite, u sebi necete biti bas sigurni. Privlacice vas noviteti, ali dobro preispitajte svoje finansijske mogucnosti pre nego sto se prepustite u dodatni biznis. Imacete puno ideja, ali je potrebno da napravite jasan plan. Mozda ne bi bilo lose da od 8.aprila zapocnete sa njegovom izradom. Od tog datuma ce Merkur napraviti sekstil sa Neptunom, pa ce inspiracije biti na pretek, a sem toga bice u Biku, sto je vise nego dovoljno da usmerenje bude na pravoj strani. Vladar vaseg znaka ce do 14.maja praviti lose aspekte sa Jupiterom i Neptunom, to sa pozicije ''krupnih'' planova nije dobro. Ukoliko bas tokom tog perioda budete morali da delate na novim teritorijama poslovnim, posavetujte se na koju stranu bi najbolje bilo da krenete. U poslednjoj nedelji do Rodjendana Bikova, bice sjajni aspekti za nove poslovne saradnje. Iskoristite ovu informaciju za napredovanje na poslu i sticanje bolje, znacajnije reputacije. Ne sumnjam da ce Ovnovi uspesno iskoristiti najbolje planetarne pozicije tokom ovog svog meseca. Ipak je planeta ratnika njihov vladar! Vi za sve imate snage, pa i nekad davne poraze, da tokom svog meseca pretvorite u pobede!
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala