BLIZANCI - MESECNI HOROSKOP




Konacno da i vas ugreje sunce, odnosno, da Sunce udje u vas znak! Verovatno vam je dosadila zima, i vladar vaseg znaka Merkur, dok se je retro kretao, te vam vracao i ponavljao situacije za koje se je cinilo da im nikad kraja! E, pa vreme je doslo da prestanete da se predomisljate, dvoumite, sabirate i oduzimate, ( sem ukoliko ne zelite da ponovite neku staru ljubav?!) - ovaj bi period trebao da bude potpuno nov za vas!
Venera, planeta Ljubavi, je usla u vas znak, pa nije pozeljno da odugovlacite - islo bi samo na vasu stetu. Bilo da se radi o poslovnoj ponudi, bilo ljubavnoj.

Mozda vam sada deluju situacije nejasno, mozda se i sami vi predstavljate dvosmisleno', razmislite da je mozda

vreme da donesete za nesto konacnu odluku. Ma kakva bila - nek bude jasna. Nek se vidi vas stav - nek bude izrazena vasa emocija i ukus. Iako cete mozda kriticki okolini delovati, te da neprestano nesto trazite a pri tom i zanovetate, ipak kada jasno stavite do znanja vase zelje - bice pravilno shvacene. Nije dovoljno samo da se odjavite' ili otkazete komunikaciju, sa time porucujete da cete mozda u buducnosti biti dostupni, sto suprotnoj strani moze dati utisak da zelite da vas forsira, preispituje ili i dalje prati, jer mozda je njoj nesto hitno.Ali vama ako nije, pa prekinite agoniju. Ovo je vase vreme. Vreme u kom je potrebno da sebe sagledate jasnije. Da dobro osmislite korake koje cete u buducnosti realizovati. Vreme je za vas napredak - nikako stagnaciju, niti odugovlacenje. Isto vam se to odnosi na ljubavnu sveru, ukoliko imate neresene stvari iz proslosti - one vam u ovom periodu mogu uzburkati osecanja, pa sadasnju ljubav staviti na ispit. I opet vi u nekom dvoumljenju. I opet u problemu. Iako ovaj period sam po sebi ce vam doneti razne mogucnosti za flertovanje i upoznavanje novih ljudi, ne zaboraviti da jednom ucinjeno - zauvek ucinjeno. A to se odnosi najvise na poverenje. Ako vas nesto moze unazaditi u ma kakvom odnosu tokom ovog meseca, to je neiskrenost.
Vladar vaseg znaka, Merkur, ce uci u vas znak od 12.juna - tad se moze dogoditi da sve ovo sto sam gore navela da bude na ispitu - kako ljubav, tako i posao! Bicete znatno komunikativniji i raspolozeniji za razne vidove saradnje, ali ukoliko preterate sa neozbiljnoscu moze se dogoditi da ne dobijete zasluzeno priznanje, povisicu ili napredovanje. Tokom tog perioda narocito obratite paznju na finansije.Zato ne bi bilo lose da vec sada napravite neki plan troskova za leto. Videcete da ce biti isplativo. Takodje ostavite nesto i za ''nepredvidive'' troskove.
Slobodni Blizanci ce imati vremena za retrospektivu. Pogledajuci u svoju proslost videcete da su partneri bili ogledalo vas samih, u zavisnosti od emotivnog perioda u kakvom ste se nalazili. Spoznacete tacno gde ste sve gresili, tako da je ovo sjajan mesec da postupate ispravno i krenete samo napred. Nove ideje donose novu energiju. Nova energija, sveza i svetla, donosi nove poslovne mogucnosti. Rasciscene ljubavne ponude, mogu rezultirati stabilnoscu u novoj ljubavnoj vezi.
Ovo je najlepsi period za vas, pa iskoristite ga mudro! Ali, ipak, Vi ste Blizanci - ocekuje se od vas da cete se uz svo uredjivanje sopstvenog zivota i dobro zabaviti! :)

AstroMela 060 70 79 017

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala