LAV - HOROSKOP ZA JULI

Deluje kao da su vam potrebne promene - nervira vas stvaranje rutine, osecate potrebu za izazovima, izlascima i putovanjima! Dosadili su vam ljudi bez cilja i zelje za promenama! Izgleda da tokom ovog meseca necete biti spremni da tolerisete bilo ciju lenjost, na bilo kom polju. Potrebna vam je zabava, pa cete i teziti da se okruzite ljudima koji su pozitivni i dobre volje. Moguce je da ce vam nedostajati neki stari prijatelji, i neke aktivnosti koje ste nekad voleli da radite - uvek postoji nacin da obnovite kontakte i ponovo pokrenete stare saradnje!
Takodje ovo je period u kome ce se traziti od vas da pokazete svoje prave kvalitete, sto vama nece tesko pasti da istaknete sta ste do sad sve naucili.
Ljubavno, deluje da cete biti zahtevniji od partnera. Moguce je da cete imati drugacije zelje za leto i letovanje, ali ako se malo potrudite, pa mozete ici i na dva puta! Samo nemojte zaboraviti da unapred sve organizujete, kako se ne bi dogodilo da nesto podje drugacije nego kako ste zamislili. Ipak ce drugi, dobrim delom se oslanjati na vas!
Zdravlje, u celini dobro mada tokom sredine meseca su moguce blage srcane aritmije pa povedite racuna da se ne izlazete preterano Suncu.
AstroMela

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala