MESEC U JARCU

Za osobe sa Mesecom u Jarcu se obično kaže da pobedjuju i pored najtežih prepreka. Naizgled hladni, duboko u sebi kriju svoju ranjivost kako ih emocije ne bi sputavale na putu ka njihovom cilju. Uvek su u nekim planovima, i ciljevima, uglavnom materijalne prirode.
Jarac pripada elementu Zemlja, kardinalan je sto znaci da uvek prvo ''radi'' na rešavanju praktične strane života. Tek kad je dovoljno siguran da je postigao zavidan nivo, osigurao se materijalno, onda kreće u potragu za srodnom dušom. Veoma često život uopšte ne ''mazi'' osobe sa ovim položajem Meseca. Vladar znaka Jarac je Saturn. On ih uči disciplini i lojalnosti svojim ciljevima ali isto tako i u životu da budu dosledni i pošteni.
Od ranog detinjstva su obično izloženi nekoj porodičnoj problematici, te se od njih očekivalo da pre vremena odrastu. Tako da su tokom vremena postajali  sve ozbiljniji i odgovorniji. Kada sklapaju prijateljstva, trude se da ona traju doživotno. Ne vole promene, niti imaju sklonost ka riziku.
Poznate ličnosti sa Mesecom u Jarcu - Johnny Depp , Bred Pitt, George Clooney, Amy Winehouse,David Beckham i mnogi drugi..

No comments:

Post a Comment

Ostavi komentar. Hvala